Hřích mám pořád v záloze


Lucie Šilhová

Divoká sbírka fejetonů, která vás připraví o poslední zbytky nesebevědomí

Na nic si nehraje, ale je hravá. Směje se, ale neposmívá. Trochu se jí horší zrak, ale to jí nebrání v nadhledu. Padesátka – žena, která ví své. Třeba že hledat správnou podprsenku je jako hledat správného chlapa. Přesně víte, co chcete, ale málokdy to sedne. Nebo že na nudistické pláži by měla ležet na zádech, protože zadky máme všechny stejné, ale předky je třeba ctít. A že když jí dojdou argumenty, není to tak zlé, jako když jí dojde toaletní papír. Přišla i na to, že hyperkorektnost ohrožuje nejen české Velikonoce, ale i světový mír. Fejetony, které pod názvem Očima padesátky píše publicistka Lucie Šilhová každý týden na serveru proženy.cz, nyní vycházejí knižně. S nadhledem, sarkasmem, vtipem a nadsázkou mapují jeden rok v životě ženy i české společnosti.

Více
349 Kč Doporučená cena
V prodeji

Křest nové sbírky fejetonů Lucie Šilhové

Křest nové sbírky fejetonů Lucie Šilhové

Co má společného hledání správné podprsenky a správného chlapa? A proč na nudistické pláži ležet zásadně na zádech? Nejen to zjistíte v zábavné knižní novince Hřích mám pořád v záloze, kterou jsme právě pokřtili.

Více informací

Detailní informace

Počet stran 168
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 28.04.2022
Formát 115x185 mm
Hmotnost 0,238 kg
Jazyk čeština
Ilustrátor Lenka Samešová
EAN 9788026722311
Věk od 15
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Video

Autor

Lucie Šilhová

Lucie Šilhová

Lucie Šilhová je novinářka a prozaička, od profesních začátků se kromě ryze ženských témat věnuje také medicíně, psychologii a životnímu stylu vůbec. Psala pro lifestylové magazíny Elle, Marianne a Cosmopolitan, vedla časopis Puls a přílohu Ona Dnes deníku MF Dnes. V současné době vede přílohu Styl pro ženy v deníku Právo a nadále se věnuje popularizaci medicíny. Roku 2006 jí vyšla kniha Matkou ve vyšším věku, kterou napsala s gynekoložkou Janou Stejskalovou. V roce 2019 slavila úspěch fejetonovou sbírkou Beru to na sebe, na niž navázala titulem Svedu to na tebe. S lékařkou Kateřinou Cajthamlovou vedla knižní rozhovor Zázraky jsou logické. Její poslední kniha Sukničkářky je souborem psychologických povídek ze života současných žen.

Zobrazit profil autora