Štěstí na dně silné kávy


Agnes Martin-Lugand

Budoucnost nelze stavět na lži z minulosti

Svobodná matka Reine už zanevřela na lásku. Jediným mužem po jejím boku měl zůstat dospívající syn Noé. Pak ji ale služební cesta zavedla do pirátskými legendami opředeného města Saint-Malo. Ve firmě dovážející kávu, čaj a koření poznala muže, vedle něhož konečně procitla. Ale také toho, který ji před lety připravil o všechny iluze. Reine svého syna vychovala v jedné velké lži, kterou nemůže udržet věčně. Teď musí nést následky svého rozhodnutí a získat zpátky přízeň těch, kteří se od ní odvrátili.

Oblíbená francouzská autorka Agnes Martin-Lugand přichází z příběhem umístěným do jejího rodného města. Hlavní hrdinka v něm hledá lásku a především pochopení. Po zklamání pro ni není jednoduché navázat nový vztah, proto je fixovaná na svého syna. Ten ale prázdné místo v jejím životě nezaplní.

Více
349 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Počet stran 456
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 28.01.2021
Formát 115x185 mm
Hmotnost 0,483 kg
Jazyk čeština
Původní název Une évidence
Původní jazyk francouzština
Překladatel Dana Melanová
EAN 9788026719502
Věk od 18
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Recenze

topcteni.cz - Román ze života

„Je to román ze života. Není to strhující, ani šokující – je to čtivé rodinné drama, které ovlivní život několika lidí.“

Autor

Agnes Martin-Lugand

Agnes Martin-Lugand

Agnes Martin-Lugand se narodila roku 1979 ve francouzském přístavním městě Saint-Malo. Než začala psát knihy, pracovala jako psycholožka. Její debutový román Šťastní lidé čtou a pijou kávu zaznamenal v roce 2014 ve Francii obrovský úspěch. Česky vyšel o dva roky později. Spisovatelka na něj navázala dalšími knihami, které si čtenáři oblíbili pro její schopnost citlivě vylíčit nálady postav. Do češtiny už byly přeloženy také její romány Šťastní lidé mají šťastný život (2016), Ta hudba mi stále zní v hlavě (2018) či Jak naladit štěstí (2021).

Zobrazit profil autora