Věnování


Katherine Slee

Někdy potřebuješ jen trochu popostrčit…

Okouzlující poetický příběh o lásce i ztrátě a o hledání své vlastní cesty

Věnování v knize může znamenat víc, než se zdá. Právě proto Catriona Robinsonová, slavná autorka dětských knih, vždycky věnovala své příběhy těm, kteří pro ni znamenali nejvíc – zejména Emily, své samotářské vnučce.

Emily se nad věnováními nikdy nijak zvlášť nezamýšlela. Ale když její babička nečekaně zemře, každé z nich se stane nápovědou na cestě k babiččině ztracenému poslednímu rukopisu. Tuto záhadu nemůže vyřešit nikdo jiný než právě Emily. Aby to dokázala, musí vykročit v babiččiných stopách do velkého neznámého světa, před nímž se celý svůj život ukrývala…

Katherine Slee vystudovala moderní dějiny na Oxfordu. Později se rozhodla opustit šílený a chaotický svět investičního bankovnictví, aby vstoupila do neméně šíleného a chaotického světa matky a manželky workoholika na plný úvazek. Když nečte nebo nepíše, užívá si fotografování, procházky se psem a pečení (s různou mírou úspěšnosti). Věnování je její debutový román.

Více
399 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Počet stran 312
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 19.08.2021
Formát 130x200 mm
Hmotnost 0,451 kg
Jazyk čeština
Původní název For Emily
Původní jazyk angličtina
Překladatel Soňa Tobiášová
EAN 9788026720720
Věk od 15
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Recenze

vaseliteratura.cz - Život je občas těžký, když jste na něj s

..Kniha Věnování je překrásným příběhem o tom, že je někdy těžké začít žít znovu poté, co jste skoro zemřeli. Pokud ale máme někoho, kdo nám ukáže, že život stojí za to, začne neskutečně dobrodružná cesta, na jejímž konci je kupa vzpomínek a skvělý pocit sám ze sebe. ..