Kameník (brož.)


Camilla Läckberg

Spisovatelka Erika Falcková a detektiv Patrik Hedström pátrají po vrahovi dítěte

Při lovu humrů objeví místní rybáři v moři u městečka Fjällbacka tělo malé Sáry, dcery Eričiny přítelkyně Charlotty, která se sem přestěhovala teprve před několika měsíci.

Zpočátku se všichni domnívají, že jde o tragickou nehodu. Pitva však prokáže něco jiného – patolog najde v plicích malé Sáry sladkou vodu se zbytky mýdla. Z toho jasně vyplývá, že dívenku kdosi utopil ve vaně, a teprve pak hodil její tělo do moře. Ale kdo by mohl chtít sedmileté Sáře tak strašně ublížit? A proč?

Opět je tu Erika Falcková a Patrik Hedström. Pátrají po pedofilovi, který utopil malou dívenku, a poté hodil její tělo do moře.

Více
299 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Žánr detektivka
Počet stran 416
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 03.10.2019
Formát 125x205 mm
Hmotnost 0,4 kg
Jazyk čeština
Číslo dílu 3
Původní název Stenhuggarten
Původní jazyk švédština
Překladatel Eva Nováčková
EAN 9788026716181
Věk od 18
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená s chlopněmi

Autor

Camilla Läckberg

Camilla Läckberg

Oblíbená a oceňovaná švédská autorka detektivek vydává své knihy již ve více než 50 zemích světa a celosvětově prodala přes 35 milionů výtisků. Opakovaně obsazuje přední příčky skandinávských bestsellerových žebříčků a v roce 2011 se dokonce stala šestou nejprodávanější autorkou v celé Evropě. Hlavními hrdiny její detektivní série jsou spisovatelka Erika Falcková a detektiv Patrik Hedström. Všechny díly se odehrávají v autorčině rodné Fjällbacce. Zatím posledním, jedenáctým dílem série je Kukačka (česky 2023).

Zobrazit profil autora