Motto Young


Svět poté

Svět poté

V prvním dílu světového bestselleru Pád andělů jsme sledovali osud dívky Penryn a její rodiny poté, co na zem sestoupili andělé apokalypsy a uvrhli celý svět do chaosu. Pro všechny lidské bytosti nastal Svět poté. Nikomu se nedá věřit, každý musí spoléhat jen sám na sebe.

Číst více
Políbená měsícem

Políbená měsícem

Druhá kniha strhující fantasy trilogie. Po porážce Luciena, vůdce temné odnože revenantů, se zdá, že lásce Kate Mercierové a Vincenta Delacroix nestojí nic v cestě. Jak však jejich vztah nabírá na intenzitě, řeší oba zásadní otázku, jak skloubit život smrtelnice a nemrtvého.

Číst více
Ocelové léto

Ocelové léto

Čtrnáctileté nerozlučné kamarádky Anna a Francesca stojí na prahu dospělosti a už teď svou dráždivou krásou a sebejistotou pletou hlavu všem mužům v okolí. Jenže dospívání v bytovce v průmyslovém městě Piombinu má do idyly daleko. . Anna a Francesca si ji představují spolu, daleko od rodičů a všudypřítomné frustrace. Když však do jejich vztahu vstoupí láska, zdánlivě neotřesitelné přátelství dostává první trhliny…

Číst více
Pád andělů

Pád andělů

Je to šest týdnů, co andělé apokalypsy sestoupili na zem a zcela ovládli dosavadní poklidný chod moderního světa. Ve dne jsou lidé v San Francisku, kde žije i Penryn a její rodina, zastrašováni pouličními gangy, v noci tu panují strach a podezření. Penryn se snaží v chaotickém městě přežít a ochránit svoji rodinu, ovšem do té doby, než je její sestra Page unesena anděly. Penryn je ochotná pro záchranu sestry udělat cokoli...

Číst více
Okouzlená nocí

Okouzlená nocí

Šestnáctiletá Kate Mercierová žije poklidným, zcela normálním životem, dokud jí při nehodě nezemřou oba rodiče. Přestěhuje se i se starší sestrou do Paříže a před bolestí ze ztráty rodičů utíká do světa knih a pařížského umění. Pak ale potká Vincenta. Vzápětí však zjistí, že Vincent není obyčejný smrtelník, ale revenant – zvláštní bytost, jejímž údělem je bojovat proti zlým silám a nasazovat vlastní život pro záchranu lidstva. Kate se ocitá na osudové křižovatce – má se své lásky vzdát, nebo ji následovat?

Číst více
Pravidla, kterými se vaše matka neřídila. Nová tajemství seznamování

Pravidla, kterými se vaše matka neřídila. Nová tajemství seznamování

Pokračování úspěšné knihy Tajná pravidla, jak najít báječného manžela od uznávaných odbornic na partnerské vztahy Ellen Feinové a Sherrie Schneiderové, tentokrát navíc i s radami jejich dcer, které mají k novým způsobům seznamování hodně co říct… V této knize se naučíte, jak používat pravidla ve světě esemeskování, tweetování, vzkazů na zdi, sexu na jednu noc a dalších novinek – zkrátka všeho, co změnilo způsob, jak se dnes všichni seznamují.

Číst více
Proč ještě nejsi vdaná

Proč ještě nejsi vdaná

Tato kniha vám pomůže dostat se tam, kde si přeje zakotvit většina žen (jež si to většinou velmi neochotně připouštějí) – do manželství. Je to kniha hlavně o vás, ne o mužích. O tom, jaký typ jste a kde děláte chybu, když ještě nejste pod čepcem. A přitom o tom sníte každý den… Tracy McMillan vám poradí, jak dosáhnout vysněného cíle snáz, než by to šlo o několik let později.

Číst více