Pohádkový svět Jamese Morgana

Na elitní hudební konzervatoři Thornking-Ash se učí všechno možné, ale hra na dudy rozhodně ne. Přesto sem přichází James Morgan, nejtalentovanější dudák široko daleko, aniž sám ví, co tu pohledává. Jeho nejlepší kamarádka a tajná láska Deirdre, s níž se sem přihlásil, se přes léto zamilovala do jiného a oba je vtáhla do světa temných pohádek, kde málem přišli o život. Jamesovi zůstala jizva na hlavě, zlomené srdce a nevymáchaná pusa, jež přivádí učitele k šílenství.

Jenže ani tady na Thornking-Ash se před krutými kouzly neschovají, a tentokrát je to James, komu jednou zčistajasna nastoupí do auta víla a změní jeho život k nepoznání. Přinese mu Nuala jen další bolest, nebo mu splní nejtajnější přání?

Více
299 Kč Doporučená cena
Nedostupné

Detailní informace

Žánr fantasy
Počet stran 320
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 03.09.2012
Formát 130x200 mm
Hmotnost 0,382 kg
Jazyk čeština
Původní název Ballad
EAN 9788072465781
Věk od 15
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Autor

Maggie Stiefvaterová

Maggie Stiefvaterová

Maggie Stiefvater je vášnivou čtenářkou, miluje stará auta, hraje na spoustu nástrojů (například harfu, klavír, flétnu a dudy), kreslí a píše knihy. Má dvě děti, dva psy a kočku. Debutovala už v roce 2008 s knihou Lament, obrovský úspěch ale sklidila s románem Shiver, který se po několik desítek týdnů držel mezi deseti nejlépe prodávanými knihami žebříčku The New York Times. Mezi její nejznámější série patří právě Havraní spolek.

Zobrazit profil autora