Autorka bestselleru Oběd v Paříži nás zve na další kulinářské a životní dobrodružství.
Autorka bestselleru Oběd v Paříži nás zve na další kulinářské a životní dobrodružství.
Elizabeth s manželem při romantickém výletu propadli kouzlu Provence, rozhodli se odstěhovat na venkov a otevřít si tam zmrzlinářství. Její druhá autobiografická knížka obsahuje lákavé recepty na jídla jako plněné cuketové květy, fíkový koláč či medovo-tymiánová zmrzlina, ale především vypráví o všem, co se může stát, když se dva lidé z města přestěhují na venkov, když manželé zakládají společný podnik, když se americké děvče učí francouzskému stylu rodičovství a když vášnivá kuchařka objevuje klasickou provensálskou kuchyni. S vtipem, humorem a kopečkem jahodového sorbetu nám Elizabeth připomíná, že život – v kuchyni i mimo ni – je dostaveníčko s neočekávaným.
Elizabeth Bard je americká novinářka a autorka žijící ve francouzské Provence. Její první kniha, Oběd v Paříži, se stala mezinárodním bestsellerem, dostala se do výběru „nejlepších začínajících spisovatelů“ Barnes & Noble a získala v souteži Gourmand World Cookbook Award 2010 cenu za nejlepší první kuchařku (USA).
Detailní informace
román