Nikdy nezapomenu


Michel Bussi

Jediný svědek její smrti. Nebo její vrah?

Jamal si nejprve všimne červené šály. Vlaje ve větru, zachycená na plotě. Pak uvidí i tmavovlasou ženu, neskutečně nádhernou, uplakanou, v roztrhaných šatech a stojící zády k hluboké propasti. Dívá se na něj, jako by na světě byli sami dva. Jamal k ní natahuje ruku a snaží se jí hodit šálu jako záchranné lano, ale ona skáče dolů… Dva lidé, procházející se zrovna po pláži, najdou její tělo ležící na studených oblázcích – a červený šál má omotaný kolem krku.

Jamal je jediný, kdo viděl, co se na útesu stalo, a všechny důkazy mluví proti němu. Netrvá dlouho a sám si není jistý, co je pravda a komu může stále věřit.

Nový napínavý román Michela Bussiho o tom, že někdy věci nejsou takové, jaké se zdají být.

Více
399 Kč Doporučená cena
Nedostupné

Detailní informace

Počet stran 448
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 08.11.2018
Formát 130x200 mm
Hmotnost 0,579 kg
Jazyk čeština
Původní název N'oublier jamais
Původní jazyk francouzština
EAN 9788026713463
Věk od 18
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Autor

Michel Bussi

Michel Bussi

Michel Bussi začal psát už v devadesátých letech, ale trvalo celou jednu dekádu, než prorazil s knihou Code Lupin (Kód Lupin, 2006). Následovaly další úspěšné detektivky a v roce 2011 vyšel román Černé lekníny (Nymphéas noirs, česky 2017), který získal mnoho ocenění. O rok později z něj další kniha, Vážka (Un avion sans elle, česky 2016), učinila jednoho z nejprodávanějších francouzských autorů, jeho knihy byly přeloženy do více než 30 jazyků. Bussi působí také jako profesor geografie na univerzitě v Rouenu.

Zobrazit profil autora