Dívka a noc


Guillaume Musso

Láska je všechno, nebo nic

Zima 1992, Azurové pobřeží. Jedné mrazivé noci je univerzitní kampus zasažen sněhovou bouří. Devatenáctiletá Vinca Rockwellová, nejkrásnější dívka ve škole, uteče se svým profesorem, s nímž prožívá tajnou aféru. Už ji nikdy nikdo neuvidí.

Jaro 2017, Azurové pobřeží. Nejlepší přátelé zmizelé dívky, Manon, Thomas a Maxime, spolu od ukončení školy nemluvili. Setkají se na třídním srazu a na povrch vyplouvají staré hříchy. Před pětadvaceti lety totiž došlo k vraždě a tělo je pohřbeno přímo v místě, kde má brzy proběhnout demolice, aby se udělal prostor pro novou budovu…

Co se opravdu stalo té zimní noci? Pravda konečně vyjde najevo…

Více
349 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Počet stran 320
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 07.11.2019
Formát 130x200 mm
Hmotnost 0,446 kg
Jazyk čeština
Původní název La jeune fille et la nuit
Původní jazyk francouzština
EAN 9788026716488
Věk od 18
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Autor

Guillaume Musso

Guillaume Musso

Patří k nejúspěšnějším francouzským současným spisovatelům. Narodil se v jihofrancouzském pobřežním městečku Antibes. V roce 2001 vydal svůj první román Skidamarink, jehož námětem byla krádež Mony Lisy v Louvru. Po vážné autonehodě publikoval román A potom, který znamenal začátek jeho úspěšné spisovatelské dráhy. Následovaly další „romantické thrillery“, jak byl žánr, jehož je představitelem, nazván. Jeho knihy byly přeloženy do více než dvaceti jazyků a celkem se jich prodalo na celém světě přes dvacet milionů výtisků.

Zobrazit profil autora