Zavátá sněhem


Martin Stručovský

Sníh ukrývá různá tajemství...

Pod sněhem se mohou ukrývat různá tajemství. Jenže tohle navždycky převrátí svět Matěje Mlynáře vzhůru nohama.

Život knihkupce a příležitostného soukromého vyšetřovatele Matěje Mlynáře se stabilizoval. Daří se mu vzdorovat démonu alkoholu, užívá si plnými doušky vztahu s Pavlou Královou a poprvé od smrti své manželky je doopravdy šťastný. Jenže když zmizí dívka, kterou Mlynář znal od jejího dětství, náhle stojí před jednou z nejtěžších výzev života: má dodržet slib daný milované ženě, anebo pomoct bližnímu, který ho potřebuje?

Více
299 Kč Doporučená cena
V prodeji

Představení knihy Zavátá sněhem

Představení knihy Zavátá sněhem
| Farní charita Jindřichův Hradec | Autogramiády a křty

Zveme vás na představení knihy Zavátá sněhem! Již druhou detektivku s hlavním hrdinou Matějem Mlynářem představí ve Farní charitě Jindřichův Hradec autor Martin Stručovský.

Více informací

Detailní informace

Počet stran 304
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 05.09.2019
Formát 125x205 mm
Hmotnost 0,434 kg
Jazyk čeština
Číslo dílu 2
EAN 9788026715849
Věk od 18
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Autor

Martin Stručovský

Martin Stručovský

Narodil se v Jindřichově Hradci. Po studiu na Západočeské univerzitě v Plzni zakotvil v knihkupectví, kde se naplno věnuje své celoživotní vášni. Nepohrdne ani dobrým filmem či seriálem. Rád se potuluje ulicemi města, popíjí kávu a vymýšlí nové příběhy. Je autorem detektivních románů Bez duše (2018), Zavátá sněhem (2019), V temnotách (2020) a Hříchy otců (2022). Jeho rozšiřující se krimi sérii spojuje postava vyšetřovatele Matěje Mlynáře a lokace rodného města. Na kontě má také antologii Excelsior, gentlemani!, na které se podílel jako jeden z editorů.

Zobrazit profil autora