Osmý smrtelný hřích


Rebecka Edgren Aldén

Sedmkrát selhala, teď hraje o všechno

Nora svými přednáškami a knihami motivuje druhé, jak žít naplno. Po tragickém pádu ze sedmého patra se dokázala symbolicky odrazit ode dna a její manželství i kariéra dostaly nový impuls. Pak ale začala psát o sedmi smrtelných hříších… a naproti jejich domu se přistěhovala nová sousedka.

Úspěšná spisovatelka se snaží zjistit, co se vlastně stalo před deseti lety, kdy málem přišla o život. Opět se v ní ale probouzejí trýznivé představy, který jí splývají s realitou. Co horšího se jí ještě může stát, když to nejhorší se jí už stalo? Nora povstala z popela, ale čelí dalšímu ohni.

Více
349 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Počet stran 312
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 23.04.2020
Formát 145x205 mm
Hmotnost 0,521 kg
Jazyk čeština
Původní název OCH BLOMSTREN DÖ
Původní jazyk švédština
EAN 9788026717522
Věk od 18
Edice Detektivky
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Autor

Rebecka Edgren Aldén

Rebecka Edgren Aldén

Švédská novinářka dala po práci v tištěných médiích přednost literatuře a stala se spisovatelkou. V roce 2015 debutovala románem Osmý smrtelný hřích, který se dostal do užšího výběru na cenu The Swedish Academy of Crime Writers a byl prodán do sedmi zemí. O dva roky později vydala knihu Och blomstren dö (A kytky umírají). Ve volném čase trénuje děti gymnastiku. Romány Rebecky E. Aldén nemají přesně definované vítěze ani poražené. Díky autorskému důrazu na vnitřní konflikt hlavních postav jsou přirovnávány k dílům Gillian Flynn a Pauly Hawkins.

Zobrazit profil autora