Srdcovky


Edice Srdcovky přináší výběr těch nejlepších románů pro ženy, které si můžete přibalit na cesty. Začtěte se v letadle, ve vlaku, u vody nebo třeba když jedete do práce.

Obchůdek na rohu

Obchůdek na rohu

Rosa Larkinová jednoho dne s překvapením zjistí, že jí někdo odkázal malý obchod na venkově. V Londýně ji nic nedrží, tak se vydává do neznáma. Vloží všechno, co má, do nového podnikání a před očima maloměsta se snaží uspět. Máme tu pohledného ragbistu, sexy instalatéra, šťouravého novináře a další svérázné figurky. A Rosa řeší i několik záhad: Kdo ujel od dopravní nehody, kam se ztratil vzácný náhrdelník a kdo se skrývá za jejím tajemným dědictvím.

Číst více
Přeju si... tebe!

Přeju si... tebe!

Plastické chirurgyni Evelyn Rhoadesové se nepodařilo utajit narozeniny. Je jí 35 a celé městečko Bell Harbor se domnívá, že nutně potřebuje manžela. A aby toho nebylo málo, má jít za družičku na svatbu svých rozvedených rodičů, kteří se opět dali dohromady. Na internetových stránkách pro nezadané toho pravého rozhodně nenajde. Mohl by jím být opilý výtržník Tyler Connelly, který se jí v den narozenin nabourá do života? Na to je podle Evelyn příliš mladý, nezodpovědný a neperspektivní…

Číst více
Vzpomeň si na lásku

Vzpomeň si na lásku

U romantické večere se snoubencem Ryanem si Kailey uvědomí, jaké má štěstí. Má skvělou práci, dokonalého partnera a za chvíli svatbu. Při odchodu spatří před vchodem do restaurace zarostlého bezdomovce. Když se muži podívá do očí, pozná svoji životní lásku, Cadea McAllistera. Před deseti lety bez vysvětlení zmizel a teď žije na ulici a na nic si nepamatuje. Kailey se musí rozhodnout, co a koho vlastně chce.

Číst více
Až vysvitne slunce

Až vysvitne slunce

Annie Marlowová se po tragické události stěhuje do letního domku na severním pobřeží Pacifiku, kam jako dítě jezdívala s rodiči. V prázdninové oblasti si brzy najde přátele, dokonce prožívá milostné dobrodružství se záhadným umělcem a postupně se zotavuje. Když pak přijde nečekaná příležitost, Annie musí učinit obtížné rozhodnutí – vydat se vstříc novým začátkům, nebo zůstat na místě, které si získalo její srdce?

Číst více
Pozdrav z Itálie

Pozdrav z Itálie

Laurie miluje svůj domov a myslí si, že je šťastná – má spolehlivého přítele a vysněnou práci v knihovně. To se ovšem změní, když po svém výstředním strýčkovi zdědí staré ferrari pod podmínkou, že se v něm vydá do Itálie spolu s tím protivným Cameronem coby průvodcem. Cameron také není zrovna nadšený, má však své důvody, proč je odhodlaný jet. Ani jeden z nich netuší, že strýček si pro ně nachystal pár překvapení… Čeká je cesta, na kterou nikdy nezapomenou!

Číst více
Prázdniny na moři

Prázdniny na moři

Emily je se svým životem spokojená. Miluje svou práci i nezávislost. Ale také cítí, že je čas na změnu. A když jí nejlepší kamarádka Rebecca nabídne, že by mohly vařit v létě na lodi u skotského pobřeží, neváhá ani minutu. Všechno je ale jinak – Emily v kuchyni zatápí žárlivá pomocnice, navíc je Rebecca těhotná a většinu práce nechává na ní. A pak ten pohledný doktor, kterého se snaží Emily ignorovat. Mohla by se do něj totiž zamilovat…

Číst více
Láska v řadě 27

Láska v řadě 27

Cora se stále vzpamatovává z rozchodu, po němž se vzdala naděje na vztah. Aby si ukrátila čas při práci za odbavovací přepážkou na londýnském Heathrow, začne si se svými pasažéry hrát na amora. Místo aby cestující dostali náhodná místa, dva nicnetušící lidé v každém letu zjistí, že sedí vedle své životní lásky – anebo taky ne. Cora se zapřísahá, že řada 27 je pro ni jen nevinná zábava, ale zatímco je zaneprázdněná hledáním štěstí pro jiné, láska jí samotné možná právě klepe na dveře…

Číst více
Popelčiny střevíčky

Popelčiny střevíčky

Tansy zdědí tetiččin obchod s botami v malebném anglickém městečku a promění ho v Popelčiny střevíčky – místo, kde si každá nastávající nevěsta přijde na své! Úspěch obchůdku je pro ni jedinou radostí od chvíle, kdy zjistila, že její snoubenec asi nebude ten pravý. Na náladě jí nepřidávají ani napjaté rodinné vztahy a mrzoutský soused, herec Ivo Hawksley, kterému vadí ruch v obchodě. Tansy ale brzy zjistí, že toho mají s Ivem společného víc, než si oba mysleli…

Číst více
Láska z deníku

Láska z deníku

Emily se po rozvodu vypraví na místo, které v dětství nejvíc milovala – na kouzelný ostrov Bainbridge, kde žije její svérázná teta Bee. Představa klidné dovolené se rozplyne, když potká pohledného souseda své tety Jacka a vzápětí narazí na svou dávnou lásku Grega. Emily je oběma muži okouzlena, problém je, že neví, kterým víc. Pak však objeví starý červený deník, jehož četba ji úplně pohltí – a díky němu také pochopí, kam skutečně patří.

Číst více