Pozdrav z Itálie

Srdcovky


Jules Wake

Laurie zdědila ferrari… pod podmínkou, že s ním procestuje Evropu!

Edice Srdcovky přináší výběr těch nejlepších románů pro ženy, které si můžete přibalit na cesty. Začtěte se v letadle, ve vlaku, u vody nebo třeba když jedete do práce. Ať už míříte kamkoli, nepřestávejte snít!

Zdědila ferrari… pod podmínkou, že s ním procestuje Evropu!

Laurie miluje svůj domov a myslí si, že je šťastná – má spolehlivého přítele a vysněnou práci v knihovně. To se ovšem změní, když po svém výstředním strýčkovi zdědí staré ferrari pod podmínkou, že se v něm vydá do Itálie spolu s tím protivným Cameronem coby průvodcem. Cameron také není zrovna nadšený, má však své důvody, proč je odhodlaný jet. Ani jeden z nich netuší, že strýček si pro ně nachystal pár překvapení… Čeká je cesta, na kterou nikdy nezapomenou!

Více
299 Kč Doporučená cena
Nedostupné

Detailní informace

Počet stran 408
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 30.05.2019
Formát 120x200 mm
Hmotnost 0,416 kg
Jazyk čeština
Číslo dílu 1
Řady S láskou
Původní název From Italy with Love
Původní jazyk angličtina
EAN 9788026715160
Věk od 18
Edice Srdcovky
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Autor

Jules Wake

Jules Wake

Než se rodačka z Yorkshiru stala spisovatelkou, pracovala ve světě PR pro mnoho známých značek. Díky této zkušenosti měla možnost zdokonalit své spisovatelské dovednosti a také poznat mnoho evropských měst, která se objevují v její literární tvorbě. Jules Wake snila o dráze spisovatelky už od svých deseti let. V roce 2014 debutovala knihou Talk to Me. Její druhý román Pozdrav z Itálie se stal bestsellerem. Kniha je obsahově volně propojená s dalšími příběhy S láskou z Paříže a S láskou z Říma. Vánoční atmosféru autorka zachycuje v románech S láskou z Londýna a Notting Hill pod sněhem. Příběhy Jules Wake se odehrávají v kulisách atraktivních destinací stejně jako oblíbená série Romantické útěky (Cukrárna v Paříži, Hrad ve Skotsku), kterou autorka napsala pod jménem Julie Caplinová.

Zobrazit profil autora