Řízkaři


Barbara Nesvadbová

Dřív než Fifty Shades of Grey tu byla Bára Nesvadbová!

Každá žena má okolo sebe pár „Řízkařů“. Opravují auta, vodovodní kohoutky a zklamané duše. Bohužel se do nich nikdy nezamilujeme.

Knížka Řízkaři je soubor povídek o mužích, o ženách, o vztazích…

Asi po dvou hodinách se pomalu oblékl a řekl: „Víš, problém je v tom, že ty ode mne chceš jen sex. A já potřebuji city, lásku!“

„Většinou to bývá naopak, ne?! Vyměnili jsme si role!“ Smála jsem se.

Více
189 Kč Doporučená cena
Nedostupné

Detailní informace

Počet stran 112
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 10.12.2012
Formát 115x185 mm
Hmotnost 0,2 kg
Jazyk čeština
EAN 9788072467068
Věk od 15
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Autor

Barbara Nesvadbová

Barbara Nesvadbová

Barbara Nesvadbová se narodila v rodině dvou lékařů, její otec Josef se ale věnoval také literární tvorbě a byl úspěšným autorem sci-fi. Barbara vystudovala Fakultu sociálních věd Univerzity Karlovy. Roku 1997 vydala svou prvotinu Řízkaři a poté následovaly další knihy, mimo jiné Bestiář, Pohádkář (oba tituly byly na základě jejího scénáře úspěšně zfilmovány), Pralinky, Laskonky a mnoho dalších. Je členem správní rady občanských sdružení Etincelle a Startujeme.cz, která podporují zaměstnávání mentálně handicapovaných spoluobčanů, v rámci spolupráce realizovala koncept kaváren Mezi řádky a Bez konce. Je zakladatelkou nadačního fondu Be Charity, který pomáhá s péčí o děti s hendikepem a po úrazech. Napsala šestnáct knih, z toho dvě pro děti: Garpíškoviny a Tři maminky a tatínek.

Zobrazit profil autora