Pokoj zázraků


Julien Sandrel

Co všechno udělá matka, aby zachránila život svého syna? Dojemný a zároveň úsměvný příběh mateřské lásky

Život Thelmy naplňuje její práce a péče o dvanáctiletého syna Louise. Všechno se ale změní, když Louise srazí auto.

Prognóza není dobrá – Louis je v kómatu, a pokud do čtyř týdnů nenastane zlepšení jeho stavu, bude odpojen. Thelma se vrací z nemocnice naprosto zdevastovaná. V zoufalství se uchýlí do synova pokoje a tam náhodou objeví jeho deník, ve kterém má zapsaný seznam „zázraků“, tedy zážitků, které by rád jednou prožil.

Thelma se rozhodne, že mu všechny zázraky splní. Možná když Louis uslyší o dobrodružstvích, která na něj ve světě čekají, uvědomí si, jak je život nádherný, a třeba mu to pomůže s návratem do života. A pokud Louis po čtyřech týdnech zemře, alespoň skrze ni prožije život, po jakém toužil. Ovšem není snadné naplnit sny teenagera, zvláště když je člověku čtyřicet let…

Více
269 Kč Doporučená cena
Nedostupné

Detailní informace

Počet stran 256
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 15.11.2018
Formát 115x185 mm
Hmotnost 0,313 kg
Jazyk čeština
Původní název Les Chambres des merveilles
Původní jazyk francouzština
EAN 9788026713470
Věk od 18
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Autor

Julien Sandrel

Julien Sandrel

Julien Sandrel se narodil roku 1980 v Hyeres na jihu Francie. Od dětství miloval příběhy, ale ačkoliv ho literatura lákala, dal přednost studiu marketingu. Po letech tvoření marketingových kampaní a textů pro nejrůznější světové značky pocítil touhu vrátit se ke svým chlapeckým snům a napsal svůj první román Pokoj zázraků. Momentálně žije v Paříži se svou ženou a dvěma dětmi.

Zobrazit profil autora