Vlaštovka v bublině


Markéta Lukášková

Každá rodina má svoji minulost. Má tahle i budoucnost?

Píše se rok 2045, Barbora leží v nemocnici s diagnózou, která ji připravuje o poslední vzpomínky na minulost, lásku i rodinu. Důkazem, že skutečně žila, jsou hlavně její děti – nejistý Michal a suverénní Magda, která už stihla rozprodat matčin majetek. Díky novému léku se ale Bára pomalu vrací. Přes dvacet let vzdálené zážitky získávají jasnější kontury a současná Bára stojí před odhalením tajemství rozpadu své životní lásky. Vlaštovka v bublině volně uzavírá trilogii knih Markéty Lukáškové - navazuje svým příběhem na osudy postav Lososa v kaluži a Pandy v nesnázích.

Více
399 Kč Doporučená cena
V prodeji

Má tahle rodina budoucnost?

Má tahle rodina budoucnost?
| Knižní novinky

Právě vychází nová kniha Markéty Lukáškové! Novinka Vlaštovka v bublině volně navazuje příběhem na osudy postav bestsellerů Losos v kaluži a Panda v nesnázích.

Více informací

Detailní informace

Počet stran 336
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 07.05.2020
Formát 115x185 mm
Hmotnost 0,413 kg
Jazyk čeština
EAN 9788026717836
Věk od 18
Typ Kniha
Vazba vázaná s papírovým potahem bez laminace

Recenze

Databazeknih.cz - Vlaštovka v Bublině

„Markéta Lukášková je s každou další knihou vyspělejší a do jisté míry i vážnější. Losos v kaluži ve vás zanechá dojem příjemné jednohubky, kdežto Vlaštovka v bublině vás nutí už hlouběji uvažovat o tom, jaký svět nás v budoucnu čeká, v jakých vztazích se ocitáme a proč či jak moc velké sklony máme dělat chyby stejné jako naši rodiče.“

Autor

Markéta Lukášková

Markéta Lukášková

Markéta Lukášková pochází z Českých Budějovic. Působila jako redaktorka časopisů Týden, Maxim, Faktor S, vedla Reflex.cz. Se svou prvotinou Losos v kaluži objela republiku v rámci divadelního projektu Listování a napsala podle ní scénář, který čeká na filmové zpracování. Následovaly knihy Panda v nesnázích, InTyMně a Vlaštovka v bublině a Majonéza k snídani. Na podzim roku 2020 začala publikovat populární podcast Příběh, který se opravdu stal přinášející méně známé epizody z českých i světových dějin.

Zobrazit profil autora