Bábovky (filmové vydání)


Radka Třeštíková

Dvanáct žen, dvanáct osudů propojených v jednom románu.

Dvanáct žen, dvanáct osudů propojených v jednom románu

Napadlo vás někdy, co řeší milenka ženatého muže a jaká je ve skutečnosti ta příšerná manželka, o které jí on vypráví? Nebo proč má sestra manželky tak špatný vztah se svojí dcerou? Jak se vlastně cítí ta patnáctiletá holka, na kterou si rodiče nikdy neudělají čas? A kam se vlastně poděly ty peníze? Kdo je vzal, kdo je ztratil, kdo je utratil, kdo je našel a kdo je bude muset vrátit?

Nechte se strhnout upřímnou zpovědí hlavních hrdinek, kde nechybí ironie, humor, bolest, napětí, nenávist ani láska. Kde se emotivní příběhy vzájemně prolínají, jeden vede ke druhému, k celé řadě zajímavých rozuzlení a potom nerušeně pokračují dál, někdy šťastně, někdy ne, takový už je život.

Více
299 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Počet stran 328
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 03.09.2020
Formát 115x185 mm
Hmotnost 0,302 kg
Jazyk čeština
EAN 9788026718543
Věk od 15
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená s chlopněmi

Autor

Radka Třeštíková

Radka Třeštíková

Radka Třeštíková se narodila a vyrůstala na Jižní Moravě, v Praze vystudovala práva a sedm let se jim profesně věnovala. Svoji prvotinu vydala v roce 2014, největšího ohlasu zatím dosáhla svou třetí knihou Bábovky, která se stala literární událostí roku 2016. Mimořádně úspěšný byl i následující román Osm s detektivní zápletkou a Veselí, ve kterém se hlavní hrdinka vrací z Prahy do Veselí nad Moravou, odkud autorka pochází. V roce 2020 vyšla její šestá kniha Foukneš do pěny o cestě za vlastním já až na konec světa.

Zobrazit profil autora