Mlha mezi námi


Katarína Gillerová

Odpouštět je těžší než milovat

Tak trochu jiný román Kataríny Gillerové.

Slovenská autorka žánrově odbočila k mystery thrilleru a děj svého románu Mlha mezi námi umístila do Apalačského pohoří v USA, kam se vydává skupinka přátel strávit dovolenou. Čtveřice mladých mužů svádí boj o přízeň krásné Caroline, která si v tajemném sídle užívá jejich obdiv. Edwardovi však komplikuje plány jeho mladší bratr Justin vyžadující pozornost. Vztahy v uzavřené skupině se vyhrocují až do momentu, kdy dojde k tragédii…

O dvě desetiletí později mají přátelé k uplynulým událostem rozdílný postoj. Zatímco někteří z nich by na výlet do hor nejraději zapomněli, jiní před světem ukrývají tajemství. Co se vlastně tehdy odehrálo v lesích obklopených tajemnou mlhou?

Více
399 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Počet stran 296
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 02.05.2022
Formát 130x200 mm
Hmotnost 0,427 kg
Jazyk čeština
Původní název Hra na milovanie - O láske, zrade a pomste
Původní jazyk slovenština
Překladatel Adam Chromý
EAN 9788026722595
Věk od 18
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Autor

Katarína Gillerová

Katarína Gillerová

Narodila se v Kremnici a vyrostla v Žiaru nad Hronom, kde vystudovala střední ekonomickou školu. Po maturitě odešla do Bratislavy a při zaměstnání absolvovala Ekonomickou univerzitu. Je vdaná, má jednoho syna a pracuje jako ekonomka. Autorka, která je označována za slovenskou Danielle Steelovou, v Česku vydala více než desítku románů pro ženy. Patří mezi ně Zapomeň na minulost (2012), Kroky v dešti (2017), Cizí ložnice (2018), Život plný iluzí (2020), Jen trochu lásky (2020) či Dívka v zrcadle (2021). Na knihu Příliš mnoho tajemství navázala volným pokračováním Příliš mnoho vzpomínek. Zpestřením její tvorby je mysteriózní thriller Mlha mezi námi.

Zobrazit profil autora