Moderní kurandera II

Nemožné lásky


Lucie Chaya

Pokračování životního románu moderní šamanky a překladatelky knih Hernána Mamaniho

Některé lásky nepotkáváme v životě proto, aby se naplnily. Mohou se zdát nemožné, ale nejsou zbytečné. Často nám přinesou poznání, někam nás významně posunou a zůstávají důležitou součástí našeho osobního příběhu. Zatímco cesta do Peru znamenala pro Lucii zásadní duchovní zkušenost, Sardinie ji vystaví vztahové zkoušce. Z otevřeného vyprávění o všech podobách lásky, síle přátelství a utrpení ze životní ztráty vyvstává také mimořádná krása magického ostrova a odhalení jednoho rodového tajemství.

Překladatelka bestsellerů Hernána Mamaniho a moderní šamanka Lucie Chaya s otevřeností a pokorou pokračuje líčení svého neuvěřitelného životního příběhu. Tentokrát je to čtení místy bolestné, ale možná o to více osvobozující.

Více
399 Kč Doporučená cena
V prodeji

Další tituly z řady "Moderní kurandera"

Detailní informace

Počet stran 328
Datum vydání 28.09.2023
Formát 130x200 mm
Hmotnost 0,466 kg
Jazyk čeština
Číslo dílu 2
EAN 9788026725343
Věk od 18
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Autor

Lucie Chaya

Lucie Chaya

Lucie Chaya (civilním jménem Lucie Chvojková) je novinářka, překladatelka a moderní šamanka, která pro české čtenáře objevila a přeložila příběhy Hernána Mamaniho. Pracovala jako reportérka ČT a byla spolupracovnicí Radiožurnálu z Itálie. Je autorkou i lektorkou kuranderovských prožitkových seminářů. Ve své práci propojuje tantru, šamanismus a kvantové meditace. Organizuje kurzy s andskými šamany Q’Ero a pořádá poutě na posvátná silová místa Peru a Sardinie – dvou svých lásek. V roce 2021 vydala první díl svého autobiografického románu Moderní kurandera.

Zobrazit profil autora