V brdském údolí bublá něco temnějšího než kalné vody rybníků

Ema Štípalová pátrá po své kamarádce, která bez jediného slova vysvětlení zmizela. O dva dny později se ve vesničce, v níž její přítelkyně bydlela, objeví mrtvola. Probralo se v údolí protkaném říčkou Litavkou, slepými rameny, náhony a starodávnými mlýny k životu něco děsivého? Něco temnějšího než kalné vody rybníků a pověsti, které je oplétají?

Nebo zaúřadovala obyčejná lidská zloba?

Tomáš Vyskočil a Honza Richter dostávají případ, který smrdí bahnem a pořádným průšvihem, díky Emě, která se jim tvrdošíjně motá při vyšetřování pod nohy. Stihnou ho rozlousknout dřív, než vodník zaklapne pokličku na hrníčku s novou dušičkou?

Více
399 Kč Doporučená cena
V prodeji

Besedy ke knize Vodník

Besedy ke knize Vodník
| Knižní novinky Zprávy

Koncem zimy způsobil vlnobití na českém kriminálním rybníčku detektivní román Vodník Terezy Bartošové a my oznamujeme dotisk!

Více informací

Detailní informace

Počet stran 304
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 09.02.2023
Formát 130x200 mm
Hmotnost 0,431 kg
Jazyk čeština
EAN 9788026724230
Věk od 18
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Autor

Tereza Bartošová

Tereza Bartošová

Narodila se v Příbrami. Vystudovala 1. lékařskou fakultu Univerzity Karlovy a pracuje jako lékařka. Je matka tří úžasných dětí, miluje čokoládu, metal a turistiku. Debutovala v roce 2023 detektivním románem Klekánice, který následoval úspěšný román Vodník. Představila v nich sympatickou dvojici příbramských vyšetřovatelů Tomáše Vyskočila a Honzu Richtera. Dceřina kletba je třetím pokračováním detektivní série z Příbramska.

Zobrazit profil autora