Vězeňkyně


B.A. Paris

Klaustrofobický thriller, který vám vezme poslední zbytky dechu

Amelie se o sebe vždy uměla postarat – když v šestnácti letech osiřela, vybudovala si nový život v Londýně. Tam se taky seznámila s okouzlujícím miliardářem Nedem Hawthorpem a impulzivně souhlasila s jeho nabídkou k sňatku. Ví ale, koho si to vlastně vzala? To je jedna z tisíce otázek, které se jí honí hlavou, když se probudí uvězněná v temné místnosti. Amelie se snaží přijít na to, proč byla unesena, kdo jsou její únosci a také proč se tam cítí bezpečněji než po boku manžela.

Věrná svému vlastnímu stylu přichází B. A. Paris s poutavým příběhem o přežití v psychologickém thrilleru, který vám nedá spát.

Více
449 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Počet stran 336
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 01.06.2023
Formát 130x200 mm
Hmotnost 0,433 kg
Jazyk čeština
Původní název The Prisoner
Původní jazyk angličtina
Překladatel Karolina Medková
EAN 9788026724841
Věk od 18
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Video

Autor

B.A. Paris

B.A. Paris

B. A. Paris pochází z francouzsko-irské rodiny. Vyrůstala v Anglii, později se ale s rodinou přestěhovala do Francie, kde několik let pracovala v mezinárodní bance, poté se rekvalifikovala na učitelku a s manželem založila jazykovou školu. Nyní opět žijí v Anglii a mají spolu pět dcer. Její literární kariéru odstartoval psychologický thriller Za zavřenými dveřmi, který se stal světovým i českým bestsellerem. Následovaly další úspěšné tituly V pasti lží, Přiveď mě zpátky, Dilema a Terapie.

Zobrazit profil autora