Jako tažní ptáci


Ema Šindelářová

Otevřený vztahový román o ženě rozkročené mezi dvěma domovy

Kdyby byla Bára pták, nejspíš by byla sokolem stěhovavým. Její neúnavná křídla jsou roztažená mezi dvěma hnízdy – tím rodným v Čechách a novým v Nizozemsku. Tam uletěla hledat svobodu, lásku a partnerské souznění. Bára překonává složité vztahy s muži i kulturní rozdíly, stává se matkou a objevuje svá stará vnitřní zranění. Její svobodnou sokolí duši už několikrát sežehly nepovedené vztahy, ale po vzoru bájného fénixe se stále znovu rodí. Najde v sobě sílu protančit se k nové naději na lásku?

Autorka, která prožila větší část života v Nizozemí, kde vydala svou prvotinu, vypráví příběh o lásce partnerské i rodičovské, o napětí mezi touhou po svobodě a potřebou jistoty… a taky trochu o tangu.

Více
299 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Počet stran 248
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 24.08.2023
Formát 115x185 mm
Hmotnost 0,278 kg
Jazyk čeština
EAN 9788026725039
Věk od 18
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Autor

Ema Šindelářová

Ema Šindelářová

Ema Šindelářová (1966) se narodila v jižních Čechách. V roce 1991 se odstĕhovala do Nizozemí, kde se začala věnovat homeopatii a později i psaní. Píše také v nizozemštinĕ, s níž si jako s nemateřským jazykem dovoluje osobitě pohrávat. Román Jako tažní ptáci vyšel v nizozemském nakladatelství Ambilicious roku 2021 pod titulem Tranen van een Feniks a chystá se jeho pokračování. Z jejího pera vzešla také humorná knížka Tweevoeters zijn stom (Dvojnožci jsou pitomí) – hravý deník psaný z perspektivy kocoura Mojo. Ema Šindelářová je také autorkou krátkých a ultrakrátkých povídek (99 slov), článků a esejí. Většinu roku pobývá ve Španělsku a ve volném čase se ráda věnuje latinskoamerickým tancům.

Zobrazit profil autora