Vzplanutí


Jiří Březina

Hromada popela byla ještě včera lidským tělem. Další případ poručíka Volfa.

Nadpřirozený jev, zvláštní shoda okolností, nebo rafinovaná snaha zničit důkazy? To je případ, nad kterým kroutí hlavou i vyšetřovatel požárů. Najít odpovědi rozhodně nebude snadné. Poručík Tomáš Volf na novém působišti v Praze mezi nové kolegy zrovna nezapadl a na složité vyšetřování je tak vlastně sám. Pomůže mu návrat k uzavřenému případu, který začal podobně hrůzným nálezem? Může se ale stát, že narazí na něco, co změní život hned několika lidí.

Více
Získaná ocenění:
Cena Jiřího Marka, 2020, Nejlepší detektivka roku 2019
299 Kč Doporučená cena
Nedostupné

Beseda a autogramiáda Jiřího Březiny

Beseda a autogramiáda Jiřího Březiny
| Knihkupectví Luxor OC Nový Smíchov | Autogramiády a křty

Přijďte na autorské čtení, besedu a autogramiádu oblíbeného autora detektivek Jiřího Březiny k jeho nové knize Vzplanutí. Budeme se na vás těšit 30. května od 17 hodin v knihkupectví Luxor v OC Nový Smíchov v Praze. 

Více informací

13. února pokřtil Jiří Březina svou novou detektivku

13. února pokřtil Jiří Březina svou novou detektivku
| Zprávy

13. února pokřtil Jiří Březina, držitel ceny Jiřího Marka, v rodných Českých Budějovicích svůj nový detektivní román Vzplanutí.

Více informací

Autogramiáda Jiřího Březiny v Českých Budějovicích

Autogramiáda Jiřího Březiny v Českých Budějovicích
| Knihkupectví Kosmas v Českých Budějovicích | Autogramiády a křty

Srdečně vás zveme na autogramiádu Jiřího Březiny k jeho nové knize Vzplanutí, který se koná 13. 2. 2019 od 17:30 v knihkupectví Kosmas, Na Sadech 2036/18, České Budějovice. Knihu pokřtí Jan Flaška.

Více informací

Detailní informace

Počet stran 264
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 07.02.2019
Formát 125x205 mm
Hmotnost 0,381 kg
Jazyk čeština
Číslo dílu 3
EAN 9788026714279
Věk od 18
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Video

Autor

Jiří Březina

Jiří Březina

Českobudějovický rodák patří mezi nejvýraznější české detektivkáře. Už za svůj debut Na kopci získal v roce 2014 Cenu Jiřího Marka za nejlepší český detektivní román. Kniha vyšla po deseti letech v upravené reedici. Březina svůj úspěch zopakoval v roce 2020 se Vzplanutím z detektivní série s policistou Tomášem Volfem, která dále zahrnuje knihy Promlčení, Polednice, Mizení a Nalezení. Je také autorem příběhu pro děti Noční slunce a knihy Labuť a lovec, ve které spojuje svou lásku k pravěku, mýtům a přírodě. Porotci, recenzenti i čtenáři u Jiřího Březiny oceňují zejména originální zápletky, autentičnost vyprávění i obratnou hru se čtenářskými očekáváními, která často vyústí v nečekané zvraty. Jeho knihy byly přeloženy také do polštiny. Volný čas tráví nejradši v přírodě, kde chodí, běhá, táboří nebo jezdí na kole.

Zobrazit profil autora