Rozmačkané ego se slaninou


Lenka Požárová

Plavat proti proudu, bojovat s perfekcionismem, egem i minulostí dá zabrat. Důležité ale je neztrácet humor a chuť k jídlu.

Živelná Nela má neobvyklý talent kombinovat chutě i komplikovat si život. Rozhodne se zanechat v Praze svého podnikání a vyráží k norskému fjordu živit se jako servírka. Se slušnou dávkou rebelství a perfekcionismu nevydrží dlouho na jednom místě a po půl roce odchází na chladný anglický venkov. Sní o životě v Londýně, vlastním bistru a teple v pokoji. Do cesty se jí pletou muži, jídla i svérázní hosté. Na dřeň upřímný, vtipný a dojemný příběh je o hledání svého místa, boji a usmíření s minulostí.

Kniha je samostatným příběhem, ale zároveň i volným pokračováním románu Muž s vůní kávy, žena se špetkou skořice.

Více
249 Kč Doporučená cena
Nedostupné

Detailní informace

Počet stran 272
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 08.02.2018
Formát 130x200 mm
Hmotnost 0,397 kg
Jazyk čeština
EAN 9788026710752
Věk od 18
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Autor

Lenka Požárová

Lenka Požárová

Poté co opustila profesi daňové poradkyně, vydala Lenka Požárová odvážnou edici kuchařek. Ta byla ve své době zjevením a poprvé v české historii byla oceněna i prestižní zahraniční cenou. V roce 2010 vydala knihu Jak jsem proje(d)la svět, kde seskupila své zážitky z cest, recepty a fotografie. V roce 2014 jí vyšel v nakladatelství Motto román Muž s vůní kávy, žena se špetkou skořice, následovaný kuchařkou. Měla svou rubriku s kulinárními reportážemi v magazínu HN a přispívá také do dalších časopisů.

Zobrazit profil autora