Cesta šamana


Hernán Huarache Mamani

Příběh o návratu k přírodě podle moudrosti žen starých Inků

Životopisný příběh autora úspěšné série duchovních románů přináší poselství peruánských Inků o probuzení ženské energie.

Spisovatel Hernán Mamani prožil velkou část života jako obchodník v peruánské Limě. Když však vážně onemocněl a tradiční medicína mu nedokázala pomoci, vrátil se do své rodné vesnice v Andách. Díky svému otci podstoupil přírodní léčbu a absolvoval rituály, které ho uzdravily a přiměly naslouchat Matce Přírodě. Hernán tak pochopil, co se děje se Zemí, jak ji člověk zraňuje a že je nutné obrátit se zpět k Pachamamě, naslouchat jí a nechat se vést.

Co Mamani dál nalezne na své spirituální cestě? Dědictví starověkých šamanských tradic ožívá pod vedením kurander – žen zasvěcujících nás do tajemství ženské síly, která je podstatou všeho a všech. Jejich poselství snad nikdy nebylo naléhavější a inspirativnější než v dnešní turbulentní době.

Více
349 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Počet stran 288
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 20.08.2020
Formát 130x200 mm
Hmotnost 0,423 kg
Jazyk čeština
Překladatel Lucie Chvojková
EAN 9788026718505
Věk od 18
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Autor

Hernán Huarache Mamani

Hernán Huarache Mamani

Hernán Huarache Mamani se narodil v andské vesničce Chivay. Vystudoval ekonomii a profesně se jí věnoval. Vážná nemoc ho přiměla vrátit se do rodné vesnice. Lékaři mu nedávali naději na vyléčení, přesto mu zdraví navrátil jeho otec, přírodní léčitel a šaman. Hernán poté zcela změnil způsob života a začal se věnovat léčitelskému a náboženskému učení dávných andských kuranderů. Stal se jedním z šiřitelů andské tradice a tomuto poslání se věnoval až do své smrti v říjnu 2016. Do češtiny bylo přeloženo hned několik jeho úspěšných duchovních románů.

Zobrazit profil autora