Moje Pacifická hřebenovka


Monika Benešová

Více než 4 200 km sama americkou divočinou. Příběh holky z Vysočiny, která zdolala jednu z nejtěžších pěších tras na světě.

Na Pacifickou hřebenovku se ročně vydá několik tisíc lidí, ale dokončí ji jen desetina z nich. Monika patří mezi ně. A to byla ještě před nedávnem bledou pacientkou s vážnými zdravotními a psychickými problémy. Přesto se rozhodla změnit život a splnit si sen – projít pěšky celou Ameriku. Postavila se nemoci, poušti, omrzlinám, medvědům i pumám, které potkávala, když putovala sama divočinou. Pacifická hřebenovka ji tvrdě zkoušela. Naučila ji ale nevzdávat se.

Více
299 Kč Doporučená cena
V prodeji

6. února Monika Benešová pokřtila knihu Moje pacifická hřebenovka

6. února Monika Benešová pokřtila knihu Moje pacifická hřebenovka
| Zprávy

A že to byl výjimečný křest! Monika jej zahájila živelnou cestovatelskou přednáškou.

Více informací

Ze dna až na vrcholky hor

Ze dna až na vrcholky hor
| Knižní novinky

Pacifická hřebenovka je jednou z nejnáročnějších pěších tras světa – ne každý, kdo se rozhodne na ni vyrazit, ji zvládne zdolat. Monice Benešové se to ale podařilo. I přes zdravotní potíže a další překážky se rozhodla to nevzdat a splnit si svůj sen!

Více informací

Křest knihy Moje Pacifická hřebenovka

Křest knihy Moje Pacifická hřebenovka
| P.M. Club | Autogramiády a křty

Srdečně vás zveme na křest knihy Moje Pacifická hřebenovka spojený s autogramiádou. Akce se koná 6. února v P.M. Clubu. Těšíme se na vás.

Více informací

Detailní informace

Počet stran 224
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 31.01.2019
Formát 130x200 mm
Hmotnost 0,349 kg
Jazyk čeština
EAN 9788026714248
Věk od 18
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Autor

Monika Benešová

Monika Benešová

Monika Benešová pochází z Nového Města na Moravě. Vystudovala žurnalistiku a pracuje jako novinářka. V roce 2016 jí lékaři diagnostikovali těžké potravinové alergie. Ještě tentýž rok sama absolvovala pouť do Santiaga de Compostella. O pár měsíců později pak zdolala i jednu z nejtěžších pěších tras na světě Pacifickou hřebenovku, 4280 kilometrů dlouhý trail, na který ročně vyrazí přes 3000 lidí, ale dokončí ho jen 180 z nich. O svém příběhu napsala knihu Moje Pacifická hřebenovka.

Zobrazit profil autora