Houpačky


Lucie Konečná

Nejen mladí a krásní vedou tajné životy

Ženské přátelství existuje. Jsou dvě. Jiřina a Zdena. Pijí víno, ujíždějí na erotické seznamce a touží se ještě aspoň jednou ocitnout v mužské náruči. Jedou kvůli tomu na kole sto dvacet osm kilometrů. Cestu jim komplikuje Zdenin zdravotní stav, trpí počáteční fází Alzheimerovy choroby. Tím spíš si chce užít každou chvíli. Začne kouřit marihuanu, protože je dobrá na mozek. Přesto se nevyhne kolapsu. Jiřina ji zase vytáhne zpátky do života. Dokud existuje cíl, ještě se neumírá.

Více
299 Kč Doporučená cena
V prodeji

Rozhovor s Lucií Konečnou, autorkou knihy Houpačky

Rozhovor s Lucií Konečnou, autorkou knihy Houpačky
| Knižní novinky Zprávy

Houpačky – jedna z prvních novinek nakladatelství Motto v roce 2021 a zároveň druhá kniha spisovatelky a scenáristky Lucie Konečné přináší příležitost k rozhovoru s autorkou.

Více informací

Detailní informace

Počet stran 208
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 14.01.2021
Formát 115x185 mm
Hmotnost 0,27 kg
Jazyk čeština
EAN 9788026719496
Věk od 18
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Autor

Lucie Konečná

Lucie Konečná

Vystudovala scenáristiku a dramaturgii na FAMU. Je autorkou televizních filmů a seriálů (Ordinace v růžové zahradě, Svatby v Benátkách, Přístav, Ententýky, Tísňová linka). Píše blog …zase ta Lucie, přispívá do několika magazínů a připravuje celovečerní film a seriál pro Českou televizi. V roce 2019 jí vyšla kniha Vířivka. Je vášnivou sběratelkou starožitných vánočních ozdob.

Zobrazit profil autora