Nebezpečná hra


Camilla Läckberg

Nejvyšší sázkou je život a prohrát můžou všichni

Je silvestr a na souostroví nedaleko Stockholmu se snáší noc. Čtyři dospívající kamarádi Max, Liv, Anton a Martina slaví v domě Maxova otce, zatímco jejich rodiče odešli na party do vedlejšího domu. Alkohol teče proudem a teenageři z legrace začnou hrát monopoly. A aby to nebyla nuda, trochu vylepší pravidla. Začíná to nevinně, ale s množstvím vypitého alkoholu jsou sázky a úkoly čím dál odvážnější a troufalejší. Na povrch se derou potlačované city i nejtemnější tajemství a ze silvestrovské oslavy se rychle vytrácí dobrá nálada. Ještě než skončí tahle noc, někdo zaplatí za svoje činy.

Více
269 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Žánr thriller
Počet stran 120
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 23.09.2021
Formát 125x205 mm
Hmotnost 0,235 kg
Jazyk čeština
Původní název Ga i fängelse
Původní jazyk švédština
Překladatel Vendula Nováková
EAN 9788026720898
Věk od 18
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Recenze

knihazaknihou.cz - Nebezpečná hra

...Ačkoli vás čeká pouhých cca 120 stran, celé dílo působí velmi uceleně a ani zápletkami se zde nešetřilo. Dynamické tempo a čtivý, jednoduchý styl ještě více umocňuje originální děj. Temné tajemství, které se ukrývá za slovy každé postavy, dodává celému vyprávění úzkostný nádech a žene zvědavé čtenáře ke svému nevyhnutelnému konci.“...

Autor

Camilla Läckberg

Camilla Läckberg

Oblíbená a oceňovaná švédská autorka detektivek vydává své knihy již ve více než 50 zemích světa a celosvětově prodala přes 35 milionů výtisků. Opakovaně obsazuje přední příčky skandinávských bestsellerových žebříčků a v roce 2011 se dokonce stala šestou nejprodávanější autorkou v celé Evropě. Hlavními hrdiny její detektivní série jsou spisovatelka Erika Falcková a detektiv Patrik Hedström. Všechny díly se odehrávají v autorčině rodné Fjällbacce. Zatím posledním, jedenáctým dílem série je Kukačka (česky 2023).

Zobrazit profil autora