Dneska půjdu spát až zítra


Markéta Plechšmídová

I za malou chybu se platí vysoká cena

Příběh české studentky, inspirovaný skutečnými událostmi, ukazuje, jak málo stačí k tomu, aby se z vysněné cesty za oceán stala noční můra. Marina si chce přes léto v USA vydělat „easy money“ – jenomže načerno. Z amerického snu se probudí do bludného kruhu strachu, který odstartovalo zatčení na bostonském letišti.

Ano, podvádět se nemá, ale bylo tohle všechno opravdu nutné?

Více
249 Kč Doporučená cena
V prodeji

Markéta Plechšmídová četla ze své knížky Dneska půjdu spát až zítra

Markéta Plechšmídová četla ze své knížky Dneska půjdu spát až zítra
| Knižní novinky Zprávy

Jen o fous před plánovaným omezením kulturních akcí se uskutečnilo 29. září v knihovně na Jezerce v pražských Nuslích autorské čtení a beseda o knížce Dneska půjdu spát až zítra naší nové autorky Markéty Plechšmídové.

Více informací

Detailní informace

Počet stran 208
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 20.08.2020
Formát 115x185 mm
Hmotnost 0,349 kg
Jazyk čeština
EAN 9788026717829
Věk od 18
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Autor

Markéta Plechšmídová

Markéta Plechšmídová

Markéta Plechšmídová (nar. 1986) většinu svého života prožila v Praze. Po dokončení vysoké školy odjela na pár let do Kanady, kde umývala záchody, hlídala děti, půjčovala lyže, dělala údržbáře, vařila kafe a plnila excelovské tabulky v chemických laboratořích na Simon Fraser University. Po nějaké době se vrátila do ČR, kde po tři roky pracovala ve státní správě a psala svoji prvotinu Dneska půjdu spát až zítra. V současnosti provozuje rodinnou farmu nedaleko Prahy, kde spolu s manželem Daliborem pěstují na dubových kmenech asijské houby shiitake.

Zobrazit profil autora