Zítra je taky den


Rudolf Havlík

Dobrodružný román známého českého režiséra roztočí tornádo nepředvídatelných událostí.

Dáváte pozor? Výborně, protože se nebudu opakovat a vracet se k událostem, které jsem již popsal. Věci budou chvílemi dost složité, tak se soustřeďte. Přes patnáct let jsem prožil na cestách po celém světě, pracoval a žil s lidmi, které nikdo nezná, navštívil místa, nad kterými zůstává rozum stát, a místa, která na mapě nenajdete. Spadl jsem v letadle, potopil se na lodi, havaroval v autě a překlopil se na motorce. Kousl mě had, pes, pavouk a jedna malá ryba u pobřeží Indonésie, které to do smrti nezapomenu, protože jsem se kvůli ní málem utopil. Chtěli mě lynčovat, zabít, deportovat, podplatit a jednou i sníst, ale popravdě si myslím, že jsem si to tenkrát jen špatně vyložil. Dvakrát jsem omdlel, jednou mě omráčili, zavřeli mě do vězení, jo a jednou jsem umřel, ale jen na chvíli, jinak bych vám tohle všechno, logicky, nevyprávěl. Každopádně, jestli chcete vědět, co vás vlastně čeká, buďte v klidu, protože vám to nikdy nikdo dopředu neřekne. Věřte mi, tak to zkrátka chodí. že jste to nečekali? Mně to povídejte...

Rudolf Havlík je režisér, scenárista a spisovatel. Je autorem úspěšného cestovatelské blogu, napsal čtyři knihy, natočil čtyři filmy a přírodopisný seriál. Jeho posledním filmem jsou Bábovky podle bestsellerového románu Radky Třeštíkové.

Více
299 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Počet stran 304
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 29.10.2020
Formát 125x205 mm
Hmotnost 0,421 kg
Jazyk čeština
Ilustrátor Nikola Logosová
EAN 9788026718963
Věk od 18
Typ Kniha
Vazba vázaná s potahem z jiného materiálu

Autor

Rudolf Havlík

Rudolf Havlík

Jsem filmový režisér, scenárista a spisovatel. Býval jsem barman, manažer, trenér, vězeň, řidič, grafik i nezaměstnaný. Měl jsem úspěšný blog, vydal jsem šest knih, natočil pět filmů a jeden přírodopisný seriál, který mám moc rád. Snažím se pomáhat druhým a také se postarat sám o sebe, o lidi, kteří jsou mými přáteli, a o ty, které miluji. Procestoval jsem skoro celý svět, viděl věci, nad kterými zůstává rozum stát, a zažil okamžiky, nad kterými se ustrne srdce. A tak to dělám pořád.

Zobrazit profil autora