Poznejte tajemnou ženskou energii...

Podle dávné andské tradice v sobě mají ženy neobyčejnou energii, která je schopna vnést do světa rovnováhu a mír. Příběh peruánské dívky Kantu ukazuje, že každý člověk v sobě může nalézt sílu změnit svůj osud.

Kantu je mladá, krásná a cílevědomá dívka se spoustou zájmů. Žije v Cuzcu, peruánském městě, které bylo kdysi metropolí inckého království. O dávné andské tradice, učení Pachamamy a schopnosti kuranderů – přírodních léčitelů a šamanů v jedné osobě – se nikdy nezajímala.

Nečekaná událost však převrátí její život vzhůru nohama a Kantu je vystavena střetu s realitou, která je pro ni nepochopitelná. Když překoná svůj odmítavý postoj a strach z nových obzorů, začne se s pomocí kuranderů seznamovat s hlubokým dávným učením a vydá se na cestu, jež ji zavede až k objevení své obrovské vnitřní energie. Její životní příběh, který je příběhem lásky, zklamání, každodenních starostí i velkých snů, si získá vaše srdce. Ukazuje, že je možné nalézt ve svém nitru dostatek síly, odvahy a vůle k tomu, aby člověk ovlivnil svůj osud a proměnil každou bolest, osamělost a smutek v radost, přátelství a pocit naplnění. Učí nás, že je třeba rozbít klece, které nás vězní, naučit se létat a znovu nalézt ztracenou harmonii.

Více
299 Kč Doporučená cena
Nedostupné

Detailní informace

Počet stran 312
Datum vydání 07.05.2012
Formát 130x200 mm
Hmotnost 0,439 kg
Jazyk čeština
Původní název Kantu. El Poder de la Mujer
Původní jazyk italština
Překladatel Lucie Chvojková
EAN 9788072465767
Věk od 18
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem a přebalem

Autor

Hernán Huarache Mamani

Hernán Huarache Mamani

Hernán Huarache Mamani se narodil v andské vesničce Chivay. Vystudoval ekonomii a profesně se jí věnoval. Vážná nemoc ho přiměla vrátit se do rodné vesnice. Lékaři mu nedávali naději na vyléčení, přesto mu zdraví navrátil jeho otec, přírodní léčitel a šaman. Hernán poté zcela změnil způsob života a začal se věnovat léčitelskému a náboženskému učení dávných andských kuranderů. Stal se jedním z šiřitelů andské tradice a tomuto poslání se věnoval až do své smrti v říjnu 2016. Do češtiny bylo přeloženo hned několik jeho úspěšných duchovních románů.

Zobrazit profil autora