Majonéza k snídani


Markéta Lukášková

Láska není příčinou vztahů, ale jejich důsledkem

Nový samostatný román Markéty Lukáškové. Se svou prvotinou Losos v kaluži objela republiku v rámci divadelního projektu Listování a napsala podle ní scénář, který nyní čeká na filmové zpracování. Po Lososovi následovaly knihy Panda v nesnázích, InTyMně a Vlaštovka v bublině. Skrze své tituly se Markéta snaží šířit osvětu o vnímání psychických problémů.

Ema měla s emocemi vždycky problém. Místo, aby je prožívala, raději je pitvá a sama si drží odstup i nadhled. Nejvíc ze všeho chce analyzovat lásku. Co je vlastně zač a proč třeba jejím rodičům zmizela? Proč zůstává tichá babička s despotickým dědou? Proč si její nejlepší kamarád nepřizná, kam ho táhne jeho srdce? Některé věci ale pochopíte jen tak, že se do nich namočíte, a proto se sama pustí do vztahového experimentu – na své první lásce.

Více
399 Kč Doporučená cena
V prodeji

Křest knihy Majonéza k snídani

Křest knihy Majonéza k snídani
| Autogramiády a křty

Ve čtvrtek 12. září proběhl křest nového románu mladé spisovatelky Markéty Lukáškové. Akce se příhodně konala v nové pražské kavárně s názvem Smysl života – ten totiž protagonistka knihy svérázným způsobem hledá.

Více informací

Detailní informace

Počet stran 344
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 02.09.2021
Formát 115x185 mm
Hmotnost 0,409 kg
Jazyk čeština
EAN 9788026720805
Věk od 15
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Recenze

mezizenami.cz - Knižní novinka: Markéta Lukášková

....A nakonec sama v sobě najde odpověď i na to, kam a s kým dál životem jít. A vy můžete tu zajímavou a skvěle čtivou cestu absolvovat s ní....

Databazeknih.cz - Majonéza k snídani

...„Markéta Lukášková napsala skvělou knihu, které téměř nemám co vytknout, je skvěle napsaná a je důkazem toho, že české autory bychom měli číst.“...

Autor

Markéta Lukášková

Markéta Lukášková

Markéta Lukášková pochází z Českých Budějovic. Působila jako redaktorka časopisů Týden, Maxim, Faktor S, vedla Reflex.cz. Se svou prvotinou Losos v kaluži objela republiku v rámci divadelního projektu Listování a napsala podle ní scénář, který čeká na filmové zpracování. Následovaly knihy Panda v nesnázích, InTyMně a Vlaštovka v bublině a Majonéza k snídani. Na podzim roku 2020 začala publikovat populární podcast Příběh, který se opravdu stal přinášející méně známé epizody z českých i světových dějin.

Zobrazit profil autora