Nejprodávanější recepty? Kuchařky ze Svatojánu

Zprávy

Eva Francová pokřtila svou nejnovější řadu čtyř tematických kuchařek – Sladkosti, Polévky, Saláty a Luštěniny.

Ne překvapivě jsou její recepty velmi populární, zohledňují například nejdostupnější suroviny v daných ročních obdobích. Kuchařky jsme stylově pokřtili ve vegetariánské restauraci Bubu’s Pub & Kitchen ve Vysočanech, jejíž zakladatelka říká: „Když sem omylem zabloudí banda mužů s chutí na řízek a pak si chválí naše vegejídlo, to je pro mě největší úspěch.“ Role kmotry se ujala Marie Šebestová z Farmy Naděje, azylového domu pro hospodářská zvířata z velkochovů.

Pokud chcete někoho potěšit inspirativním dárkem, řadu všech čtyř svazků – Sladkosti, Polévky, Saláty a Luštěniny – plánujeme před Vánoci vydat ve formě dárkového boxu.