Od sametové revoluce přes Nagano až k dospělosti

Všechno, co neuložíte, se jednou ztratí. A ztratit vzpomínky na dětství a dospívání v devadesátkách a na přelomu tisíciletí, to by byla škoda. V této knize nejsou ty vaše, ale spousta z nich vám bude povědomá. Jsou dětsky naivní, pubertálně vzdorné a taky dospělácky bolestné. Budete se u nich smát, pokyvovat hlavou a pocítíte úlevu, že v tom všem zmatku, co se v životě děje, rozhodně nejste sami.

Více
Získaná ocenění:
Cena Miroslava Švandrlíka, 2021, Čestná cena za nejlepší humoristickou prózu v Ceně Miroslava Švandrlíka
299 Kč Doporučená cena
V prodeji

Pokřtili jsme InTyMně

Pokřtili jsme InTyMně
| Zprávy

Pokřtili jsme již třetí knihu Markéty Lukáškové - InTyMně. Po titulech Losos v kaluži a Panda v nesnázích se autorka pustila do autobiograficky laděného textu plného osobitého humoru.

Více informací

Křest knihy InTyMně Markéty Lukáškové

Křest knihy InTyMně Markéty Lukáškové
| Činoherní kavárna, Praha | Autogramiády a křty

Srdečně vás zveme na křest již třetí knihy Markéty Lukáškové. InTyMně pokřtíme 1. listopadu od 20 hodin v Činoherní kavárně, Ve Smečkách 26, Praha.

Více informací

Detailní informace

Počet stran 208
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 31.10.2019
Formát 115x185 mm
Hmotnost 0,291 kg
Jazyk čeština
EAN 9788026716457
Věk od 18
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Autor

Markéta Lukášková

Markéta Lukášková

Markéta Lukášková pochází z Českých Budějovic. Působila jako redaktorka časopisů Týden, Maxim, Faktor S, vedla Reflex.cz. Se svou prvotinou Losos v kaluži objela republiku v rámci divadelního projektu Listování a napsala podle ní scénář, který čeká na filmové zpracování. Následovaly knihy Panda v nesnázích, InTyMně a Vlaštovka v bublině a Majonéza k snídani. Na podzim roku 2020 začala publikovat populární podcast Příběh, který se opravdu stal přinášející méně známé epizody z českých i světových dějin.

Zobrazit profil autora