Příběh akvamarínu


Miriam Blahová

Jak daleká cesta vede k tomu, kdo je nám nejblíž?

Další emotivní příběh od autorky Příběhu slunečnice.

Jasmína žije na Jablunkovsku s ezotericky zaměřenou matkou a marně hledá práci, která by změnila její rutinu. O lásce si v této situaci může nechat jen zdát. Ledaže by se stal zázrak. V její blízkosti se najednou objeví dva muži – nový soused Oskar a Joachim, který o sobě tvrdí, že pochází z roku 1836. Zatímco první z nich jí přijde příliš sebevědomý, druhý je plný pokory a zasvěcuje ji do historie dřevařské kolonie v Lomné. Ta je pro Jasmínu zajímavější než realita, v niž bojuje s vážnou nemocí a musí se vyrovnat se ztrátou blízké osoby. Jasmína ale nemůže věčně snít, po návštěvě Itálie se musí k osudu postavit čelem a odhalit tajemství akvamarínu, který ji provází celý život.

Více
369 Kč Doporučená cena
V prodeji

MIRIAM BLAHOVÁ O PŘÍBĚHU AKVAMARÍNU

MIRIAM BLAHOVÁ O PŘÍBĚHU AKVAMARÍNU
| Knižní novinky Zprávy

V Příběhu slunečnice se Miriam Blahové podařilo skloubit romantiku a historii do poutavého románu. Nyní přichází s novinkou Příběh akvamarínu, která čerpá z osvědčených ingrediencí a zároveň čtenářům nabízí nové téma i prostředí.

Více informací

Detailní informace

Počet stran 288
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 16.02.2023
Formát 130x200 mm
Hmotnost 0,375 kg
Jazyk čeština
EAN 9788026724278
Věk od 18
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Recenze

ctemeceskeautory.cz - Příběh akvamarínu

„Tvůrkyně dokázala pospojovat spoustu různorodých témat v jeden celek. Kromě romantické zápletky se lehce rýsují fantasy prvky v podobě cestování časem. Kniha však nese i výraznější hlubokomyslnější motivy, jako je například těžká nemoc hlavní hrdinky, s níž se v průběhu seznámíme, a nejednou se objevují v Joachimově části odkazy na historické události.“

Autor

Miriam Blahová

Miriam Blahová

Miriam Blahová se narodila roku 1989 v nejvýchodnější části České republiky, v současné době žije se svou rodinou v Ostravě. Pracuje jako editorka, ráda čte a ještě raději píše. Působila jako copywriterka, uspěla v literární soutěži a přispěla svou novelou do sborníku povídek Letní kraťasy. Od roku 2019 píše romance, které v sobě spojují současnost a historii. Její prvotina Příběh slunečnice se částečně odehrává během druhé světové války. V Příběhu akvamarínu vypráví o dřevařské kolonii na Jablunkovsku v první polovině devatenáctého století. Stejnou lokalitu zachycuje o sto let později také v Příběhu mateřídoušky.

Zobrazit profil autora