S láskou


Trable s láskou

Trable s láskou

Když Jess potká na zahradní párty Sama, začne to mezi nimi nebezpečně jiskřit. Hráče kriketu si ovšem nárokuje influencerka Victoria, která odmítá uznat, že se zamiloval do jiné, a hodlá mu to pořádně znepříjemnit. Jess ze zkušeností své matky moc dobře ví, jaké trauma může způsobit zlomené srdce. Ale co má dělat, když to její bije jenom pro Sama? Zaslouží si lásku, když kvůli ní musí ublížit někomu jinému? Jess ani Victoria nechtějí být „tou druhou“, ale „tou první“ může být jenom jedna z nich.

Číst více
Notting Hill pod sněhem

Notting Hill pod sněhem

Violu v londýnském metru zaujme muž, který musí být tím pravým. Mají totiž spolupracovat na stejném školním vánočním představení, což nemůže být náhoda. Hráčka na violu touží po svátcích plných lásky. Ale Nate není zrovna ideálním adeptem. Kromě dcerky má také manželku, která dala přednost kariéře v zahraničí, ale kdykoliv se může vrátit domů. Vysnila si Viola příliš nereálný dárek? Vánoce jsou přece časem splněných přání… i těch nejodvážnějších.

Číst více
S láskou z Londýna

S láskou z Londýna

Tilly pracuje jako maskérka v londýnské opeře a v předvánočním období si užívá společné chvíle se snoubencem Felixem. Všechno ovšem změní její přešlap se zavirovaným e-mailem, který ji svede dohromady s novým ajťákem. Toho daleko více než emoce zajímají moderní technologie. Když se však Tillyin soukromý i pracovní život začne hroutit, racionálně uvažující Marcus je pro ni překvapivě tou největší oporou. Nejlepší vánoční dárek je totiž ten, o kterém nevíte, že ho chcete, ale na první pohled si ho zamilujete.

Číst více
Pozdrav z Itálie

Pozdrav z Itálie

Laurie je přesvědčená o tom, že je šťastná – má spolehlivého přítele a vysněnou práci v knihovně. To se ovšem změní, když po výstředním strýčkovi zdědí staré ferrari pod podmínkou, že se v něm musí vydat do Itálie spolu s protivným průvodcem. Cameron tím taky není zrovna nadšený, má však své důvody, aby s Laurie jet. Ani jeden z nich netuší, že strýček si pro ně přichystal pár překvapení… Na tuto cestu nikdy nezapomenou!

Číst více
S láskou z Riviéry

S láskou z Riviéry

Vztah Carrie s Alanem je na první pohled dokonalý. Až na to, že před snoubencem tají svoji minulost. Má za sebou manželství s Richardem, kterého herecká kariéra odvála do Hollywoodu, takže nikdy nedošlo k jejich rozvodu. Nyní má Carrie příležitost svoji dávnou lásku potkat na Azurovém pobřeží a udělat si konečně pořádek v soukromí. Léto na Riviéře rozhodně změní její život. Sama ale netuší, jak moc.

Číst více
S láskou z Paříže

S láskou z Paříže

Siena se rozhodla opustit snoubence i život francouzské smetánky a hledá útočiště u sestry nedaleko Londýna. Ta však změní plány a Siena musí vzít zavděk spolubydlením s věčně nespokojeným Jasonem. Zpočátku se nemůžou vystát, ale když dostanou příležitost jeden druhého lépe poznat, začne to mezi nimi jiskřit stejně jako na svátečně vyzdobené Eiffelovce. Společná cesta do Paříže může splnit jejich nejtajnější přání. Vánoce se nezadržitelně blíží…

Číst více
S láskou z Říma

S láskou z Říma

Lisa se do Říma vydává pátrat po otci, kterého si pamatuje jen z dětství. Will v Itálii plánuje čerpat inspiraci pro novou restauraci. Náhoda? Jak se to vezme... Ve sluncem rozpálených uličkách věčného města to mezi bývalými partnery začne nebezpečně jiskřit. Ale každý z nich má přece v Římě jiné plány a Lisa nestojí o další zklamání. Všude je přece spousta památek, skvělého jídla... A na každém kroku Will. Zaslouží si zpackaná láska druhou šanci?

Číst více
Pozdrav z Itálie

Pozdrav z Itálie

Laurie miluje svůj domov a myslí si, že je šťastná – má spolehlivého přítele a vysněnou práci v knihovně. To se ovšem změní, když po svém výstředním strýčkovi zdědí staré ferrari pod podmínkou, že se v něm vydá do Itálie spolu s tím protivným Cameronem coby průvodcem. Cameron také není zrovna nadšený, má však své důvody, proč je odhodlaný jet. Ani jeden z nich netuší, že strýček si pro ně nachystal pár překvapení… Čeká je cesta, na kterou nikdy nezapomenou!

Číst více