S láskou z Londýna
B

S láskou z Londýna


Jules Wake

Vánoční romance od autorky, kterou znáte jako Julii Caplinovou

Autorka, která se proslavila jako Julie Caplinová, přichází s romancí z Vánočního Londýna.

Tilly pracuje jako maskérka v opeře a v předvánočním období si užívá společné chvíle se snoubencem Felixem. Zdá se, že všechno je v naprostém pořádku. Pak ale dojde na přešlap se zavirovaným e-mailem, který její život obrátí naruby. Tilly se setká s novým ajťákem Marcusem, který má potřebu neustále ji poučovat. Zatímco ona miluje operu, on dává přednost operačním systémům. I když se jejich světy míjejí, jakmile se Tillyin soukromý i pracovní život začne hroutit, Marcus je pro ni překvapivě tou největší oporou. Vánoce jsou za dveřmi, Tilly si musí ujasnit životní priority a taky vyrazit na nákupy. Nejlepší vánoční dárek je totiž ten, o kterém nevíte, že ho chcete, ale na první pohled si ho zamilujete.

Více
399 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Počet stran 376
Datum vydání 05.10.2023
Formát 130x200 mm
Hmotnost 0,379 kg
Jazyk čeština
Číslo dílu 5
Řady S láskou
Původní název Covent Garden in the Snow
Původní jazyk angličtina
Překladatel Klára Krasula
EAN 9788026725367
Věk od 18
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená s chlopněmi

Video

Recenze

Databazeknih.cz - S láskou z Londýna

„Příběh je oddechový s příjemnou nenásilnou vánoční atmosférou, která dodá kouzlo a odehrává se v zajímavém divadelním prostředí.“

Autor

Jules Wake

Jules Wake

Než se rodačka z Yorkshiru stala spisovatelkou, pracovala ve světě PR pro mnoho známých značek. Díky této zkušenosti měla možnost zdokonalit své spisovatelské dovednosti a také poznat mnoho evropských měst, která se objevují v její literární tvorbě. Jules Wake snila o dráze spisovatelky už od svých deseti let. V roce 2014 debutovala knihou Talk to Me. Její druhý román Pozdrav z Itálie se stal bestsellerem. Kniha je obsahově volně propojená s dalšími příběhy S láskou z Paříže a S láskou z Říma. Vánoční atmosféru autorka zachycuje v románech S láskou z Londýna a Notting Hill pod sněhem. Příběhy Jules Wake se odehrávají v kulisách atraktivních destinací stejně jako oblíbená série Romantické útěky (Cukrárna v Paříži, Hrad ve Skotsku), kterou autorka napsala pod jménem Julie Caplinová.

Zobrazit profil autora