S láskou z Říma


Jules Wake

Všechny cesty vedou... k tobě

Kniha plná lásky a Itálie od královny romantických příběhů

Když se Lisa rozhodne vydat po stopách rodinného tajemství do Říma, netuší, že stejnou destinaci si vybral i Will, kterého nemůže vystát. Po nevydařeném románku si totiž jeden druhého vzájemně dobírají a snaží se na společné chvilky zapomenout. Jenomže všechny cesty přece vedou do Říma. Zatímco Lisa se snaží najít otce, který ji v dětství opustil a přerušil s ní kontakt, Will poznává místní gastronomii, aby kouzlo italské kuchyně přenesl do restaurace, kterou se chystá otevřít v rodné Británii.

V Itálii to mezi nimi začne znovu jiskřit a Lisa se marně brání svým emocím. Nechtěla by totiž podruhé zažít stejné zklamání. Will je ovšem neodolatelný, samou ochotou se může přetrhnout, a navíc se vyzná v jídle. Řím přece není jen o památkách, espressu a pizze. Věčné město svádí k lásce. I k té, která už jednou nevyšla a do cesty se jí staví jedna překážka za druhou.

Více
399 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Počet stran 328
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 26.05.2022
Formát 130x200 mm
Hmotnost 0,373 kg
Jazyk čeština
Číslo dílu 3
Řady S láskou
Původní název From Rome With Love
Původní jazyk angličtina
Překladatel Adam Chromý
EAN 9788026722786
Věk od 18
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená s chlopněmi

Autor

Jules Wake

Jules Wake

Než se rodačka z Yorkshiru stala spisovatelkou, pracovala ve světě PR pro mnoho známých značek. Díky této zkušenosti měla možnost zdokonalit své spisovatelské dovednosti a také poznat mnoho evropských měst, která se objevují v její literární tvorbě. Jules Wake snila o dráze spisovatelky už od svých deseti let. V roce 2014 debutovala knihou Talk to Me. Její druhý román Pozdrav z Itálie se stal bestsellerem. Kniha je obsahově volně propojená s dalšími příběhy S láskou z Paříže a S láskou z Říma. Vánoční atmosféru autorka zachycuje v románech S láskou z Londýna a Notting Hill pod sněhem. Příběhy Jules Wake se odehrávají v kulisách atraktivních destinací stejně jako oblíbená série Romantické útěky (Cukrárna v Paříži, Hrad ve Skotsku), kterou autorka napsala pod jménem Julie Caplinová.

Zobrazit profil autora