Síla stylu


Barbara Nesvadbová

Styl je vaše DNA. Nenechte si ho vzít.

Jak nepodlehnout trendům? Jak lichotit vlastní postavě? Jak najít šaty, za kterými se každý muž otočí? Móda je komunikační prostředek. Oblečení o nás říká víc, než si myslíme. A než jsme ochotné si přiznat. Jistě neplatí, že šaty dělají člověka. Nicméně první dojem na vaše okolí skutečně utváří. A první dojem je skoro stejně důležitý jako první láska.

Více
399 Kč Doporučená cena
V prodeji

Autogramiáda Báry Nesvadbové v Ostravě

Autogramiáda Báry Nesvadbové v Ostravě
| Knihcentrum Ostrava | Autogramiády a křty

Srdečně vás zveme na autogramiádu Báry Nesvadbové, která na podzim vyšla kniha Síla stylu. Akce se koná v Knihcentrum Ostrava od 16:00. Těším se na vás.

Více informací

Detailní informace

Počet stran 224
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 06.09.2018
Formát 180x200 mm
Hmotnost 0,617 kg
Jazyk čeština
EAN 9788026712541
Věk od 18
Typ Kniha
Vazba brožovaná, šitá nitmi

Video

Autor

Barbara Nesvadbová

Barbara Nesvadbová

Barbara Nesvadbová se narodila v rodině dvou lékařů, její otec Josef se ale věnoval také literární tvorbě a byl úspěšným autorem sci-fi. Barbara vystudovala Fakultu sociálních věd Univerzity Karlovy. Roku 1997 vydala svou prvotinu Řízkaři a poté následovaly další knihy, mimo jiné Bestiář, Pohádkář (oba tituly byly na základě jejího scénáře úspěšně zfilmovány), Pralinky, Laskonky a mnoho dalších. Je členem správní rady občanských sdružení Etincelle a Startujeme.cz, která podporují zaměstnávání mentálně handicapovaných spoluobčanů, v rámci spolupráce realizovala koncept kaváren Mezi řádky a Bez konce. Je zakladatelkou nadačního fondu Be Charity, který pomáhá s péčí o děti s hendikepem a po úrazech. Napsala šestnáct knih, z toho dvě pro děti: Garpíškoviny a Tři maminky a tatínek.

Zobrazit profil autora