Proti proudu řeky


Miloslava Šachová

Historický román z doby vlády Karla IV.

Purkrabí tajemného Karlova hrádku marně vyhlíží císaře Karla IV. Čas neúprosně běží a hrad zasáhne série podivných úmrtí. Obětí stále přibývá a tragédie se nevyhne ani rodině purkrabího. Má vše na svědomí záhadný muž v černém, kterého se obyvatelé hradu i podhradí bojí a o němž nikdo netuší, odkud se vzal? A proč chce vidět všechny mrtvé a umírající výměnou za uzdravení nemocných? Je snad on samotná smrt? Historický román, kde se prolíná skutečnost s fikcí.

Více
269 Kč Doporučená cena
V prodeji

Ponořte se do nového historického románu

Ponořte se do nového historického románu
| Knižní novinky

Historické romány z českého prostředí se těší velké oblibě. Nenechte si ujít poutavý příběh, se kterým aktuálně přichází Miloslava Šachová, autorka řady komiksových scénářů s převážně historickou tématikou.

Více informací

Detailní informace

Počet stran 256
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 15.10.2018
Formát 145x205 mm
Hmotnost 0,51 kg
Jazyk čeština
EAN 9788026713081
Věk od 16
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Autor

Miloslava Šachová

Miloslava Šachová

Miloslava Šachová se narodila v Praze a v Praze také celý život žije a pracuje. Po absolvování gymnázia vystudovala klinickou farmacii na UK v Bratislavě a živí se jako lékárnice. Vedle svého povolání se dlouhodobě věnuje psaní komiksových scénářů pro dospělé i děti, které publikovala v časopisech a vydala knižně pod několika pseudonymy. Většina námětů je spojena s historií a historický je i její první román Proti proudu řeky.

Zobrazit profil autora