Ples u vévodkyně


Martina Monošová

Utajená láska v kulisách renesanční Francie

Tajemství, nečekaná láska, intriky, ženský půvab a mužské rytířství – píše se rok 1531 a na francouzském zámečku Anet se za dramatických okolností objeví mlčenlivá kráska. Její příchod zasáhne do života majitelky zámku i celého dvora. Záhadná dívka je v ohrožení života, o své minulosti nesmí prozradit ani slovo, a proto předstírá němotu. Kam se poděl hrdinný rytíř, který ji zachránil před bandity? Co se stalo s jejími vzácnými klenoty? A kým ve skutečnosti neznámá žena je? Příběh plný tajemství se začíná rozplétat… Úspěšná romanticko-historická sága slovenské spisovatelky Martiny Monošové se představuje českým čtenářům.

Více
399 Kč Doporučená cena
V prodeji

Sophie je jeden z mých splněných snů

Sophie je jeden z mých splněných snů
| Knižní novinky

Na podzim vydáváme první díl úspěšné romanticko-historické ságy slovenské spisovatelky Martiny Monošové. Na jeho stránkách vás čeká tajemství, nečekaná láska, intriky, ženský půvab a mužské rytířství.

Více informací

Detailní informace

Počet stran 304
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 22.09.2022
Formát 130x200 mm
Hmotnost 0,449 kg
Jazyk čeština
Původní název Ples u vojvodkyně
Původní jazyk slovenština
Překladatel Klára Krasula
EAN 9788026723509
Věk od 18
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Autor

Martina Monošová

Martina Monošová

Martina Monošová vystudovala design na Fakultě architektury STU v Bratislavě a po studiu strávila rok ve Velké Británii, kde našla inspiraci pro první romány. V následujících letech žila také v Belgii. Roku 2005 vyšla její prvotina Lásky o piatej a od roku 2009 se psaní věnuje profesionálně. Celkem vydala čtrnáct společenských či historických románů. Do češtiny byly přeloženy její knihy Lekce z nenávisti (2014), Hvězdy nad Amsterdamem (2016) a Vlaštovky ve větru (2021). Nyní se českým čtenářům představuje prvním dílem historické pentalogie Sophie – Ples u vévodkyně. Sbírá porcelán, miluje klobouky a květiny. Píše blog a příležitostně se vrací ke své původní profesi – designu.

Zobrazit profil autora