Krizová kuchařka ze Svatojánu


Eva Francová

Jisté rady, tipy a recepty do nejisté doby

Jak udržet svou rodinu a domácnost nad vodou v dobách krize? Co si můžeme v omezených podmínkách sami vyrobit? Není toho vůbec málo! Léčivé přípravky z bylin, základní drogerie i kosmetika a samozřejmě domácí jídlo – prosté, přitom dokonale chutné pokrmy z lokálních zdrojů nebo z vlastní zahrady. Nedovolte si beznaděj a buďte maximálně soběstační. Recepty ze Svatojánu vás naučí chytře se uskromnit, udělat si rozumné zásoby, šetřit přírodu i vlastní kapsu, a především objevit vlastní sílu.

Lokálně, sezonně, minimalisticky, úsporně a k tomu velmi chutně. Tak přistupuje k vaření výtvarnice a fotografka Eva Francová. Autorka úspěšného blogu Kuchařka ze Svatojánu a stejnojmenné série kuchařských knížek předává svým fanouškům nejen novátorské a vždy osobně prověřené recepty a praktické rady, ale i neuvěřitelný klid, pronikavé úvahy o přírodě a také krásu svých fotografií a ilustrací.

Více
399 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Počet stran 312
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 23.07.2020
Formát 170x240 mm
Hmotnost 0,925 kg
Jazyk čeština
Řady Svatoján
EAN 9788026718376
Věk od 18
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Autor

Eva Francová

Eva Francová

Výtvarnice a fotografka na volné noze, která se rozhodla opustit město a žít se svou rodinou uprostřed přírody ve Svatojanském újezdu nedaleko Jičína. Mnoho fanoušků si získala nejen originálním přístupem k vaření a novými, vždy pečlivě vyzkoušenými recepty, ale i neuvěřitelným klidem a pohodou, které čtenářům předává prostřednictvím svého blogu Kuchařka ze Svatojánu. Právě ten se stal základem pro sérii jejích knih o vaření. Televizní diváci ji znají z hostování v pořadu Kouzelné bylinky.

Zobrazit profil autora