Svatojanský tarot


Eva Francová

Magické tarotové karty Evy Francové

Magické tarotové karty Evy Francové

Ludus non est sensus mundi, sed sensus mundi est ludus. Hra není smyslem světa, ale smysl světa je hrou.

Pokud pochopíme tato slova českého filozofa Ladislava Klímy, získáme jistý nadhled. Tarot vám nemůže vyjevit budoucnost, ale může vám pomoct najít odpovědi, které se před vámi skrývají v balastu předsudků, očekávání, obav a odmítání. Tyhle odpovědi stejně v hloubi srdce znáte, Tarot slouží pouze jako lucerna osvětlující temné kouty vaší duše. Neočekávejte od něho příliš mnoho, ale ani jej nepodceňujte. Hrajte si.

Svatojanský tarot je inspirován poetikou středověkého Marseilleského tarotu a doplněn o svébytný a originální pohled české výtvarnice Evy Francové.

Více
349 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Žánr non-fiction
Počet stran 80
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 26.10.2015
Formát 135x195 mm
Hmotnost 0,404 kg
Jazyk čeština
Ilustrátor Eva Francová
Řady Svatoján
EAN 9788026705017
Věk od 15
Typ Kniha + doplněk
Vazba brožovaná, šitá 2 skobkami (sešitová)

Autor

Eva Francová

Eva Francová

Výtvarnice a fotografka na volné noze, která se rozhodla opustit město a žít se svou rodinou uprostřed přírody ve Svatojanském újezdu nedaleko Jičína. Mnoho fanoušků si získala nejen originálním přístupem k vaření a novými, vždy pečlivě vyzkoušenými recepty, ale i neuvěřitelným klidem a pohodou, které čtenářům předává prostřednictvím svého blogu Kuchařka ze Svatojánu. Právě ten se stal základem pro sérii jejích knih o vaření. Televizní diváci ji znají z hostování v pořadu Kouzelné bylinky.

Zobrazit profil autora