Kuchařka ze Svatojánu - Zahrada na talíři


Eva Francová

Pokračování úspěšného prvního dílu Kuchařka ze Svatojánu

Pokračování úspěšného prvního dílu Kuchařka ze Svatojánu

Naše tělo je úžasný stroj, který bezchybně funguje, pokud se o ně staráme. Je skoro neuvěřitelné, jaké škody, rány či otravy dokáže samo napravit, pokud mu nebráníme, ale naopak ho podpoříme. A takovou důležitou podporou je to, co jíme. Co dobrého by mohlo vzejít z nepřirozených nebo špatně zpracovaných potravin, z přemíry chemie, z geneticky modifikovaných plodin, z utrpení zvířat ve velkochovech? Tím vším krmíme naše těla a sytíme svou vlastní energii.

Eva Francová si získala velkou popularitu svým blogem Kuchařka ze Svatojánu i stejnojmennou kuchařkou. Její přístup ke stravování a vaření je v něčem novátorský, ale na druhou stranu je také návratem ke kořenům a tradicím. Přináší recepty, které využívají především rostlinnou stravu, jsou zdravé, finančně nenáročné a hlavně chutné.

Být ženou, vládkyní krbu, vyžaduje víc než jen vařit

Více
399 Kč Doporučená cena
Nedostupné

Detailní informace

Počet stran 360
Datum vydání 14.09.2015
Formát 170x240 mm
Hmotnost 1,142 kg
Jazyk čeština
Číslo dílu 2
Řady Svatoján
EAN 9788026704591
Věk od 18
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Autor

Eva Francová

Eva Francová

Výtvarnice a fotografka na volné noze, která se rozhodla opustit město a žít se svou rodinou uprostřed přírody ve Svatojanském újezdu nedaleko Jičína. Mnoho fanoušků si získala nejen originálním přístupem k vaření a novými, vždy pečlivě vyzkoušenými recepty, ale i neuvěřitelným klidem a pohodou, které čtenářům předává prostřednictvím svého blogu Kuchařka ze Svatojánu. Právě ten se stal základem pro sérii jejích knih o vaření. Televizní diváci ji znají z hostování v pořadu Kouzelné bylinky.

Zobrazit profil autora