Zápisník abstinentky


Michaela Duffková

Přestat je těžké, ale nejtěžší je vydržet

Jak se daří autorce vítězného blogu Magnesia Litera 2019 s odstupem jednoho roku od chvíle, kdy vydala úspěšnou knihu o svém boji se závislostí na alkoholu? Jaký je „střízlivý“ život abstinující alkoholičky? Michaela vypráví o tom, jak obtížné je abstinovat ve společnosti, kde je pití společenská norma. Otevřeně líčí kritické momenty své abstinence, svěřuje se s čerstvou zkušeností dvojnásobné mámy a zveřejňuje také příběhy dalších abstinujících alkoholiků o jejich cestě za nezávislým a plnohodnotným životem, který nenaplňuje jen nekonečná hladina alkoholu.

Více
299 Kč Doporučená cena
V prodeji

Alkoholismus? Přestat je těžké, ale nejtěžší je vydržet!

Alkoholismus? Přestat je těžké, ale nejtěžší je vydržet!
| Knižní novinky

Na začátku příběhu Michaely Duffkové bylo pití, které si čím dál víc ukrajovalo z jejího života. Následovala trnitá cesta protialkoholními léčebnami a dnes se dá říct, že je z mladé dvojnásobné maminky nový člověk. Vydává již druhou knihu založenou na svém úspěšném blogu a začíná provozovat léčebné protialkoholní centrum Alkos, které můžete koupí titulu Zápisník abstinentky podpořit.

Více informací

Detailní informace

Žánr non-fiction
Počet stran 176
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 11.03.2021
Formát 130x200 mm
Hmotnost 0,297 kg
Jazyk čeština
EAN 9788026719649
Věk od 18
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Recenze

mujzivotknihomolky.blogspot.com - Může se to stát i vám...

„Myslím, že obě knihy Michaely Duffkové stojí za přečtení a je dobře, že takové tituly vychází. Do těžké životní situace se může dostat každý z nás a věřím, že je lehké sklouznout k alkoholu, který člověku "pomáhá"."

Autor

Michaela Duffková

Michaela Duffková

Michaela Duffková (* 1992) vstoupila do veřejného povědomí jako autorka blogu Zápisník alkoholičky, za který získala ocenění Magnesia Litera – Blog roku 2019. O rok později vyšla stejnojmenná kniha. Z její iniciativy vzniká léčebně-preventivní centrum Alkos. Michaelin blog i nadále funguje na Facebooku i Instagramu, kde komunikuje se čtenáři a snaží se je motivovat k vyhledání odborné pomoci. Je vdaná, má dvě děti a dva anglické buldoky. Nejraději chodí po lese nebo cestuje s rodinou obytným volkswagenem.

Zobrazit profil autora