Přiveď mě zpátky


B.A. Paris

Ona se ztratila, on šel dál, ale zůstala spousta tajemství. Až doteď.

Finn a Layla byli mladí a zamilovaní. Na dovolené ve Francii zastavili u benzinové pumpy a Finn si odskočil na toaletu. Když se vrátil, byla Layla pryč a už ji nikdy neviděl. Takto vypovídal Finn na policii. Jenže to nebyl celý příběh.

O mnoho let později se Finn zasnoubil s Laylinou sestrou Ellen. Sblížil je zármutek a rozhodli se zůstat spolu. Finn měl ale stále pochybnosti a pocit, že nemůže Ellen zcela důvěřovat.

Jako rána z čistého nebe pak zapůsobil telefonát, že Laylu někdo spatřil. Kolem Finna se začnou objevovat dávno ztracené věci z Layliny minulosti, přicházejí anonymní e-maily. Finn nalézá tajné zprávy, různé stopy a varování. Co neznámý chce a kolik toho ví?

Více
399 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Počet stran 288
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 03.02.2022
Formát 130x200 mm
Hmotnost 0,407 kg
Jazyk čeština
Původní název Bring me back
Původní jazyk angličtina
Překladatel Karolina Medková
EAN 9788026722038
Věk od 18
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Autor

B.A. Paris

B.A. Paris

B. A. Paris pochází z francouzsko-irské rodiny. Vyrůstala v Anglii, později se ale s rodinou přestěhovala do Francie, kde několik let pracovala v mezinárodní bance, poté se rekvalifikovala na učitelku a s manželem založila jazykovou školu. Nyní opět žijí v Anglii a mají spolu pět dcer. Její literární kariéru odstartoval psychologický thriller Za zavřenými dveřmi, který se stal světovým i českým bestsellerem. Následovaly další úspěšné tituly V pasti lží, Přiveď mě zpátky, Dilema a Terapie.

Zobrazit profil autora