Jak si nabít hubu


Darina Křivánková

Otevřená zpověď známé novinářky o vyhoření, seznamkách a velkých životních změnách

Jaké to je opustit zdánlivě ideální manželství, prestižní šéfredaktorský post nebo romantický dům na venkově? Darina Křivánková začínala jako novinářka v divokých devadesátých letech a postupně se od psaní o filmu přesunula k psaní o jídle, pak vařila pro gurmány na staré faře a dnes provozuje se svým o dvacet tři let mladším přítelem restauraci v Českém Krumlově. Pokud hledáte inspiraci k nějaké životní změně, lepší průvodkyně není.

Více
349 Kč Doporučená cena
V prodeji

Křest knihy Jak si nabít hubu: O životních kotrmelcích se špetkou humoru

Křest knihy Jak si nabít hubu: O životních kotrmelcích se špetkou humoru

Příběh o odvaze opustit staré jistoty a začít znovu zaujal na křtu knihy Dariny Křivánkové nejen přítomné hosty, ale i kmotry Honzu Dědka a Lukáše Hejlíka, kteří své role pojali s humorem jim vlastním.

Více informací

Detailní informace

Počet stran 216
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 17.10.2024
Formát 115x185 mm
Hmotnost 0,281 kg
Jazyk čeština
Ilustrátor Adam Dvořák
EAN 9788026727415
Věk od 18
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Autor

Darina Křivánková

Darina Křivánková

Píše, vaří a věří, že nic není nemožné. Vystudovala filmovu vědu na FFUK, o filmu pak léta psala do Lidových novin nebo do Reflexu. Vášeň pro jídlo ji přivedla k psaní o gastronomii. Jako šéfredaktorka vedla časopisy Gurmet a F.O.O.D., osm let psala každý týden populární sloupky o jídle do Reflexu. Měla Bytovou restauraci na faře, připravovala kreativní cateringy, věnovala se foodstylingu. Od léta 2022 provozuje bistro Topinka v Českém Krumlově. Má dospělého syna, přítele Daniela a pořád spoustu nápadů, co by ještě chtěla stihnout.

Zobrazit profil autora