Opět je tu Erika Falcková a Patrik Hedström! Pátrají po pedofilovi, který utopil malou dívenku, a poté hodil její tělo do moře.

Při lovu humrů u pobřeží švédského letoviska Fjällbaca objeví místní rybář tělo utopené holčičky. Při pitvě vyjde najevo, že nešlo o nešťastnou náhodu, ale o vraždu. Román od švédské královny detektivek, napínavý od první do poslední stránky. Evropský bestseller. Na scéně se opět objevuje spisovatelka Erica Falcková a detektiv Patrik Hedström - společně pátrají po pedofilovi, který utopil malou dívenku, a poté hodil její tělo do moře.
279 Kč Doporučená cena
Nedostupné

Detailní informace

Žánr detektivka
Počet stran 416
Datum vydání 18.11.2010
Formát 125x205 mm
Hmotnost 0,4 kg
Jazyk čeština
Číslo dílu 3
Původní název Stenhuggaren
EAN 9788072465378
Věk od 15
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Autor

Camilla Läckberg

Camilla Läckberg

Oblíbená a oceňovaná švédská autorka detektivek vydává své knihy již ve více než 50 zemích světa a celosvětově prodala přes 35 milionů výtisků. Opakovaně obsazuje přední příčky skandinávských bestsellerových žebříčků a v roce 2011 se dokonce stala šestou nejprodávanější autorkou v celé Evropě. Hlavními hrdiny její detektivní série jsou spisovatelka Erika Falcková a detektiv Patrik Hedström. Všechny díly se odehrávají v autorčině rodné Fjällbacce. Zatím posledním, jedenáctým dílem série je Kukačka (česky 2023).

Zobrazit profil autora