Matka s ručením omezeným


Uljana Donátová

Přišla o muže, našla dceru, dovolila si milovat

To poslední, čím by Kamila chtěla hojit zraněné city poté, co ji opustil manžel, je péče o nevlastní pubertální dceru. Jenže realita se nedá zakrýt mejkapem. Kamila je postavená před hotovou věc, stane se macechou, matkou s ručením omezeným. Její život se nečekaně promění v dívčí válku o klíčové pozice – o blízké vztahy, sebejistotu, pochopení i odpuštění. Kdo vlastně vyhraje?

Uljana Donátová ve své další knize servíruje břitký mezigenerační střet dvou žen, za nímž nestojí nic menšího než touha po hluboké lásce.

Více
299 Kč Doporučená cena
V prodeji

Tři otázky pro Uljanou Donátovou, autorku knihy Matka s ručením omezeným

Tři otázky pro Uljanou Donátovou, autorku knihy Matka s ručením omezeným
| Knižní novinky

Uljana Donátová není jen autorkou skvělých knih, pracuje také pro karlovarský filmový festival. Jak se jí dařilo v době, kdy se všechny akce musely odložit?

Více informací

Detailní informace

Počet stran 248
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 19.08.2021
Formát 115x185 mm
Hmotnost 0,315 kg
Jazyk čeština
EAN 9788026720706
Věk od 15
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Autor

Uljana Donátová

Uljana Donátová

Vystudovala Fakultu žurnalistiky UK a začala pracovat ve filmové distribuci. Byla redaktorkou a filmovou recenzentkou ve známém pražském večerníku Večerní Praha, jako šéfredaktorka vedla filmový magazín Film Jam, následně pracovala jako scenáristka a dramaturg televizních pořadů Dotkněte se hvězd a Kinobox. Od roku 2000 působí jako tisková mluvčí a PR manažerka Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary. Mediálně zastupovala již více než čtyřicet českých filmů. V roce 2018 vydala svou knižní prvotinu Taková ženská jako já, o rok později následoval román Matka v trapu. Její zatím poslední kniha nese název Matka s ručením omezeným.

Zobrazit profil autora