Kávová dynastie - Dny probuzení


Paula Stern

Pražírna kávy v průběhu věků. První díl historické rodinné ságy s kapkou romantiky.

Cáchy 1945: Když se Eberhard Ahrensberg vrátil po válce domů, nalezl jen trosky – otec nacista padl v boji, z domu zbyla ruina, rodinný podnik je zavřený. Aby uživil rodinu, začne pašovat kávu.

Cáchy současnost: Dědičkou kávového impéria Ahrensberg se stává Corinne, která miluje vše, co s kávou souvisí. Na rozdíl od svého bratra Alexandra neprahne po zisku, ale po originalitě a indivudualiě v přístupu k zákazníkům. Při bádání v rodinné historii objevuje pohnutou minulost plnou štěstí, zrady a bojovnosti. Ukáže jí cestu?

Paula Stern je pseudonym německé spisovatelky Susanne Oswald. Je autorkou knih pro děti a mládež, thrillerů a románů pro ženy. V trilogii Kávová dynastie propojila svou vášeň pro požitek se zájmem o historické události. Čerpala přitom z vlastní zkušenosti s řízením společnosti, jejíž poslání spočívá ve vytváření široké škály chutí s jemnými nuancemi vůní. Žije s manželem a psem v malém městě v jihozápadním Německu.

Více
399 Kč Doporučená cena
V prodeji

Další tituly z řady "Kávová dynastie"

Detailní informace

Počet stran 304
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 25.04.2022
Formát 130x200 mm
Hmotnost 0,426 kg
Jazyk čeština
Číslo dílu 1
Původní název Die Kaffeedynastie - Tage des Aufbruchs
Původní jazyk němčina
Překladatel Eva Hermanová
EAN 9788026721710
Věk od 18
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Autor

Paula Stern

Paula Stern

Paula Stern je pseudonym německé spisovatelky Susanne Oswald. Je autorkou knih pro děti a mládež, thrillerů a románů pro ženy. V trilogii Kávová dynastie propojila svou vášeň pro požitek z kávy se zájmem o historické události. Čerpala přitom z vlastní zkušenosti s vedením potravinářské firmy. Žije s mopslíkem Töpsim a manželem v malém městě v jihozápadním Německu.

Zobrazit profil autora